rwestbrook123 wrote:Znaci Sochan bio na 6 skokova, na betu proslo, uzeo cashout odma i adio. Na supersportu stoji x, gledam sad okrenili na 5, jel mogu ovi na betu uzet sad pare?
ma adio, kojih jebe, mogu da ti ga duvaju sad
rwestbrook123 wrote:Znaci Sochan bio na 6 skokova, na betu proslo, uzeo cashout odma i adio. Na supersportu stoji x, gledam sad okrenili na 5, jel mogu ovi na betu uzet sad pare?
yoldza wrote:slovenac wrote:Yoldza, koju si pokvarenu hranu danas jeo, da pričaš takve gluposti? Što je s tobom? Zabrinut sam za tvoje zdravlje.
Ma mrzim igrace koji igraju Kosarku kao da je basket...to su Tatum,Brwon tvoj Luka brate kako ovo možete zvati kosarkom ?
rwestbrook123 wrote:Ne ide ti u glavu da jedan bet takvu glupariju napravi a vamo supersport ceka ceka.Pouka svega ne mos sjebat balkanca.
UcenikBGD wrote:rwestbrook123 wrote:Ne ide ti u glavu da jedan bet takvu glupariju napravi a vamo supersport ceka ceka.Pouka svega ne mos sjebat balkanca.
Meni je maksbet uplati dobitan tiket prosle godine na lajv nekog Islandjanina kod 2-0 igrao sledeci gol dvojka, bude 2-1 i oni mi oznace dobitan tiket zeleno, posle plavo isplacen oko 20e dobitak bio, ja vidim posle ponistili gol i posle kraj bio 3-0. Medjutim ja tih 20tak evra ulozio odma na neke igrace nba i nisu mi dirali novac posle.
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]