Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By reggie31
toshiba86 wrote:
reggie31 wrote:@toshiba86 pa zar nisi ti igrao Nebo plus poena?Posto sam stekao takav utisak jer palis baklje i radujes se na nekom drugom sajtu.

Šta ga ti dodješ kao neki nadzorni? :D

Nisam ja nikakav nadzorni,briga me ali eto sasvim slucajno sam bacio pogled na cet i video tvoj nik kako palis baklje i radujes se a 90 sajta i ovde i tamo igralo minus.Bas je bilo onako bezveze.
By ottorinator
#174761 Cazalon over 10,5 @1,85 supersport

Odlaskom Milosavljevica veca minutaža i veće ovlasti...prošlu protiv Olimpije 22 poena za 36 minuta na terenu...očekuje se egal utakmica na 170 koševa i mislim da bi trebao doći do 11...u prvoj protiv Fmp-a u gostima zabio 17 za 26 minuta.
By Jeffrey
#174892 Campazo 10.5 + dostupno svugdje
- znamo svi za probleme Zvezde na bekovima tako da idem danas sa Campazom over a zašto Nedović nije fit a igrao je sad u Valenciji, Dobrić također dosta igrao, i šta ostaje da se njih dva max probaju poštediti jer će trebati za DUPLO kolo u EL , tako da očekujem da se forsa Campazo jer ne smije trenutno igrati u EL a znate da to udara na psihu igrača i da ga se održava "iznad vode" očekujem da će dobiti finu minutažu na parketu jer od treniranja bez tekmi nema ništa. Velika minutaža cca 25+ moralo bi dosti biti za 11 poena za takvog igrača.Tako da Campazo over .
By Niliw
Jeffrey wrote:Campazo 10.5 + dostupno svugdje
- znamo svi za probleme Zvezde na bekovima tako da idem danas sa Campazom over a zašto Nedović nije fit a igrao je sad u Valenciji, Dobrić također dosta igrao, i šta ostaje da se njih dva max probaju poštediti jer će trebati za DUPLO kolo u EL , tako da očekujem da se forsa Campazo jer ne smije trenutno igrati u EL a znate da to udara na psihu igrača i da ga se održava "iznad vode" očekujem da će dobiti finu minutažu na parketu jer od treniranja bez tekmi nema ništa. Velika minutaža cca 25+ moralo bi dosti biti za 11 poena za takvog igrača.Tako da Campazo over .

Taman hteo da ti napisem da imamo poklon u Admiralu of 4.5 asistencije preko po kvoti 1.7 kad ono digose na 5.5, sto je isto prihvatljivo, proslu je to trebao da prebaci na poluvremenu jos, nego tvrdi Splitski obruci

Kakvo je stanje sa Cibonom?

Mazalin 11.5 manje?

I zna li neko vredi li uzimati Valinskasa proslu nije igrao a svidja mi se 11.5 preko i 4.5 asistencije preko
By Jeffrey
Niliw wrote:
Jeffrey wrote:Campazo 10.5 + dostupno svugdje

Taman hteo da ti napisem da imamo poklon u Admiralu of 4.5 asistencije preko po kvoti 1.7 kad ono digose na 5.5, sto je isto prihvatljivo, proslu je to trebao da prebaci na poluvremenu jos, nego tvrdi Splitski obruci

Kakvo je stanje sa Cibonom?

Mazalin 11.5 manje?

I zna li neko vredi li uzimati Valinskasa proslu nije igrao a svidja mi se 11.5 preko i 4.5 asistencije preko

Za Cibonu čekam sastave, a Campazo poeni za mene najizglednije, ali evo maloprije su svi digli marginu tak tko je stigao stigao je tko nije nije.