Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Darko1987
Slucajnox wrote:Dodao bih jos
Haynes 4.5as+
Omic 6.5sk+

Prebacio sam ti post u ovu temu zbog preglednosti, neka danas u ovoj glavnoj za EU košarku stoje samo prijedlozi sa objašnjenjem.

Ako ti nije problem napiši po neku rečenicu i za ova 2 pa i njih tamo postavi slobodno.

Ja sam ova 3 posta malo “uredio” zbog preglednosti, i ovako javno da pohvalim EU sekciju, svaka čast ekipa, odavno nije ovako aktivan bio ovaj dio foruma.
By Niliw
#175346 Momci ako neko prati Partizan, ima Avramovica 4.5 u pinbetu

Meni licno deluje kao minus, vidim ga na terenu par minuta, vratio se iz povrede, bitno gostovanje, jedno od onih gde Partizan moze uzeti skalp definitivno, tako da ocekujem kracu rotaciju, tipa Lesort 30+ minuta itd.

Zanima me sta mislite o ovome, ako je nekome privlacan ovaj pik
By reggie31
Niliw wrote:Momci ako neko prati Partizan, ima Avramovica 4.5 u pinbetu

Meni licno deluje kao minus, vidim ga na terenu par minuta, vratio se iz povrede, bitno gostovanje, jedno od onih gde Partizan moze uzeti skalp definitivno, tako da ocekujem kracu rotaciju, tipa Lesort 30+ minuta itd.

Zanima me sta mislite o ovome, ako je nekome privlacan ovaj pik

Ja bih izbegao,on se vratio u pogon.Ako pogodi prvi sut ode za par minuta preko bez problema.Partizan je dokazao da moze sa svakim ali isto tako i da zakaze.Andjusic je hot
By Slucajnox
viljasboas wrote:
Niliw wrote:Zapalo mi nesto za oko u Meridianu

Klem.Prepelic 2+3pt 2.71
3+3pt 7.10

cekaj ako pogodi 2 trojke proslo je 2.71 :?: :?:

Prastaj, samo moram se obazreti na par cinjenica vezano za Exuma. On poene postize u poslednjoj zato sto dolazi kao iks faktor, eksplozivan je nenormalno, Obradovic ima tu soluciju da ga sacuva za drugi deo utakmice kada prelomi protivnika sa prodorima, jer cuvari su tada i umorniji nego na startu. Ako si pratio protiv Monaca igrao je u drugom unitu 5,6min prvog pol i to je to, jer mu Ouattara nikako nije odgovarao, zatvorio ga dva puta na prodoru i jednom na postu, dok je Madar imao resenje za Dzejmsa u odbrani, a pritom je pogodio suteve i uveo se u mec kako treba. Dante u poslednjem kvartalu je slomio protivnika sa dva ulaza i slobodnim bacanjima, jer ni Okobo ni James ne mogu da mu pariraju. E sad dolazimo do meca sa Makabijem, koji sam igrom slucaja pratio uzivo u Areni, vrlo dobro se secam da je razbio Makabi sa svojom agresivnoscu na obruc, tek Makabi nema sa cime da ga zaustavi, jos imaju i losiji rim protect u vidi Niba i Sorkina. Ne kazem da je los tip, samo se ne slazem sa nekim stvarima navedenim, ja ga i veceras vidim na 15+
By Niliw
viljasboas wrote:
Niliw wrote:Zapalo mi nesto za oko u Meridianu

Klem.Prepelic 2+3pt 2.71
3+3pt 7.10

cekaj ako pogodi 2 trojke proslo je 2.71 :?: :?:ili je void?

Uf ne znam bukvalno sam danas otkrio ovo i dobre su kvote

Momak je predlozio Radebaugha 4+ kapiram da je 4 dobitno isto kao u fudbalu golovi, mozda on zna