yoldza wrote:Alen win 14 dosao tiket 3/3 Ante laku noć srecno ko Sta ceka
Bravo!!!
yoldza wrote:yoldza wrote:Dobar pick Nill Jonas je rupetina u pnr lose bas brani C koji ne idu na snagu nego znaju da odrolaju pick and roll ...
Konačno i ja nadjoh kladionicu koja ima AST,SK,poene sad cemo da vidimo ako im uzmem neki kes kakvi su sa isplatama...
Evo ovde se ceka se Alen samo kos
yoldza wrote:Johnny i ja da ti cestitam ...ljudina si ...i ako moze da se stavi pravilo ko ne Pise u vezi kladjenja da ide na ladjenje 7 dana a ako ponovo to radi onda zauvjek to bi bilo ok ...ja znam da NBA vitezu placa add-ons vise kad je aktivniji forum ali nismo zadruga...
sniper07 wrote:yoldza wrote:yoldza wrote:Dobar pick Nill Jonas je rupetina u pnr lose bas brani C koji ne idu na snagu nego znaju da odrolaju pick and roll ...
Konačno i ja nadjoh kladionicu koja ima AST,SK,poene sad cemo da vidimo ako im uzmem neki kes kakvi su sa isplatama...
Evo ovde se ceka se Alen samo kos
Koja je ovo kladionica?
manje under wrote:yoldza wrote:Johnny i ja da ti cestitam ...ljudina si ...i ako moze da se stavi pravilo ko ne Pise u vezi kladjenja da ide na ladjenje 7 dana a ako ponovo to radi onda zauvjek to bi bilo ok ...ja znam da NBA vitezu placa add-ons vise kad je aktivniji forum ali nismo zadruga...
Može to pravilo od sutra, a može i od malo sutraNaravno i ja čestitam Johnieu što je napokon na nekoj ljestvici ušao u zeleno
reggie31 wrote:Poserem im se na MLK dayAdebajo 20,Mekolum 25,Jang 24..Smecari Americki
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]