Grigor dosta inspiriran u Australiji,uvjeti mu odgovaraju otkad su promijenili podlogu ima par god kao i većini igrača sličnog profila Federer,Wawrinka,Tsitsipas gdje vrlo rano hvataju bekend ,tu je od te 2017te odličan,u 1 kolu isto dobar meč a Laci klasik ne ide dalje od 2.kola na GS van zemlje,jasno i zašto
Ruud-Brooksby 1 1.35
Ruud je odigrao protiv mačka odličan meč,igrali su do kasno po iza ponoći po lok vremenu,jedan od boljih mečeva 1.kola.Dosta je stabilan,igrali su pod krovom a vcrs je na otvorenom tako da je možda još bolje za njeg.Brooksby isto u dobroj formi na početku sezone ali mislim da to nije taj nivo .Norvežanin je profil igrača koji rijetko kada gubi kada ima ulogu favorita i mislim da će i vcrs tako biti
Carreno Busta-Bonzi 1 1.4
Šta reć za ovaj meč,ovo bi se uzelo i za 1.3 laganini kao što sam i očekivao ali su dali malo veći koef .Busta riješava ovakve na svakom GS,najviši boncijev nivo je u rangu neke prosječne Bustine partije na GS.Ne vidim tu veću prijetnju.
Od ostalih dobar tip mi je Cressy-Rune (38.5) više..cressyju ova podloga ide u prilog,lani je zabilježio jedan od najboljih rezultata uopće u karijeri na AO ,servira dobro,ne daje puno bl,ne bih rekao da je Rune toliko favorit,ima mi value i da Rune neće dobit više od 5,5 razlike ...vrlo lako moguće i pobjeda Cressyja,po meni potencijalno iznenađenje za vcrs
Rublev mi dobro igra,bit će dobar meč protiv Vorija vcrs ,Zverev je dosta slab,slicno ko i Rafa,brzo će Zverev kući .