Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#177258 Dimitrov-Đere 1 1.4 (FT)
Grigor dosta inspiriran u Australiji,uvjeti mu odgovaraju otkad su promijenili podlogu ima par god kao i većini igrača sličnog profila Federer,Wawrinka,Tsitsipas gdje vrlo rano hvataju bekend ,tu je od te 2017te odličan,u 1 kolu isto dobar meč a Laci klasik ne ide dalje od 2.kola na GS van zemlje,jasno i zašto

Ruud-Brooksby 1 1.35
Ruud je odigrao protiv mačka odličan meč,igrali su do kasno po iza ponoći po lok vremenu,jedan od boljih mečeva 1.kola.Dosta je stabilan,igrali su pod krovom a vcrs je na otvorenom tako da je možda još bolje za njeg.Brooksby isto u dobroj formi na početku sezone ali mislim da to nije taj nivo .Norvežanin je profil igrača koji rijetko kada gubi kada ima ulogu favorita i mislim da će i vcrs tako biti

Carreno Busta-Bonzi 1 1.4
Šta reć za ovaj meč,ovo bi se uzelo i za 1.3 laganini kao što sam i očekivao ali su dali malo veći koef .Busta riješava ovakve na svakom GS,najviši boncijev nivo je u rangu neke prosječne Bustine partije na GS.Ne vidim tu veću prijetnju.

Od ostalih dobar tip mi je Cressy-Rune (38.5) više..cressyju ova podloga ide u prilog,lani je zabilježio jedan od najboljih rezultata uopće u karijeri na AO ,servira dobro,ne daje puno bl,ne bih rekao da je Rune toliko favorit,ima mi value i da Rune neće dobit više od 5,5 razlike ...vrlo lako moguće i pobjeda Cressyja,po meni potencijalno iznenađenje za vcrs
Rublev mi dobro igra,bit će dobar meč protiv Vorija vcrs ,Zverev je dosta slab,slicno ko i Rafa,brzo će Zverev kući .
By iDjoleQ
Mars200 wrote:Braco sto mislite za Martic i zhang?

Mislim da je zenski tenis i da zene igraju to je jedino sigurno sve ostalo u WTA je nemoguce za pogoditi. Nema ruznijeg sporta za gledati i pogadjati
By viljasboas
viljasboas wrote:edit: rud mi je isto prevara, moze lako da ga nema nigde

Strasni Ruud. Dovidjenja

Murray - Kokinakis(-1.5)H2 kvota 2
Covek ugradio celicni kuk, ne sme da igra tenis vec godinama ali eto ga ipak, prosli mec 5 setova, izginuo je tamo protiv Italijana. Sa druge strane domaci igrac, koji je odlicno odigrao Adelaide, cak je i Rubleva dobio.
Last edited by viljasboas on 19 Jan 2023, 11:04, edited 2 times in total.
By Mars200
iDjoleQ wrote:
Mars200 wrote:Braco sto mislite za Martic i zhang?

Mislim da je zenski tenis i da zene igraju to je jedino sigurno sve ostalo u WTA je nemoguce za pogoditi. Nema ruznijeg sporta za gledati i pogadjati

Uzo zhang 2.15 dao psk
By iDjoleQ
#177356 Djokovic bas ima problema sa zadnjom lozom, treba pokusati uhvatiti nekog drugog da osvaja ao. Po ovom sto gledam u ovom mecu nece on moci fizicki izdrzati turnir