Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Darko1987 wrote:Auuuuuu čovječe, ja sam mislio da si ti malo ozbiljniji član ovog foruma?! Ti si trenutno završio nastup u ligi sa -20 units, bez pogođenog prijedloga za mjesec dana, nigdje nisam vidio da je neko napisao jeb’o me @Učenik ili slično?! Na osnovu ovog tvog skora čovjek bi rekao da si ti neki retard koji ne može okean pogoditi ili nešto slično, al’ ja nisam primijetio da te je iko ikada uzeo u tom kontekstu. @malsha je neko ko zaslužuje najveće moguće poštovanje na forumu, a sad ovako javno ti kažem da bar duplo više vrijedi od tebe na forumu, njegovo poznavanje Nba nije upitno i sram te bilo za ovo što si napisao.

Pošto sereš na pick posle tekme aj kratko ću pokušati objasniti. Protiv SAS je imao 12 tačnih, protiv Dallas-a potencijalnih 10, 4 ostvarene, onda dolazi LAL koji puštaju na sve strane, derbi, dominantan ball handler, meč na veliki broj poena, šta tu očekivati? Još jednom napiši ovako posle tekme sjebao me neko letiš sa foruma to ti ja garantujem. Znaš da te cijenim, lično sam te zvao u ligu više puta, često te branio na forumu kad si u pravu, ovo neću toleristati.

Pisali su ranije, posle 3 4 5 vezanih pogođenih kad promašim TO JE TAJ VRSNI POZNAVALAC,kad već pitaš. Ali dobro. Može on i tri puta više da zna od mene NBA ja nisam sujetan da se upirem kao npr.Yoldža da svima dokažem da sam najbolji. Moj prvi pik sam pogodio Takera kada Embiid nije u timu,što dolazi na 8/9 puta ali si mi ti lično izbacio tip za ligu.
Ja ništa ne zameram Malshi samo kažem kada bude 7,5 granica na asiste, ne mora do kraja nedelje nek napiše, jer je on tako post napisao da nisam sumnjao u to ako prati i ako piše tako. Da je napisao to neko drugi možda bi i proverio nešto oko toga,ali pošto nisam to pokazuje koliko verujem njemu i njegovim tipovima,ali dobro tumači kako hoćeš, niti se pravdam niti dokazujem a još manje plašim nekoga ni uživo a pogotovo ne virtuelno. Na kraju krajeva dao sam ja neke tipove, dublove i slično i van takmičenja pa nisu baš 0/5 bili itd itd.
By yoldza
#178287 Ko se napinje hahaha pa jesam najbolji hahaha pogledaj tabelu ...čuj ja se napinjem hahahahahaha

Može on i tri puta više da zna od mene NBA ja nisam sujetan da se upirem kao npr.Yoldža da svima dokažem da sam najbolji.

Šta reći na ovo ljudi šta reći ...i samo se pitam što mi sve ovo treba gubim po 1sat svaki put kad treba da napišem što nekog predložim kucam sa tel pa još duže traje zbog auto correct...bogami ja sam velika budala
Last edited by yoldza on 25 Jan 2023, 14:45, edited 2 times in total.
By TheProcess
yoldza wrote:Ko se napinje hahaha pa jesam najbolji hahaha pogledaj tabelu ...čuj ja se napinjem hahahahahaha

Može on i tri puta više da zna od mene NBA ja nisam sujetan da se upirem kao npr.Yoldža da svima dokažem da sam najbolji.

Šta reći na ovo ljudi šta reći ...i samo se pitam što mi sve ovo treba gubim po 1sat svaki put kad treba da napišem što nekog predložim kucam sa tel pa još duže traje zbog auto correct...bogami ja sam velika budala

Zasto ne iskljucis auto correct? To je najvece govno koje postoji
By UcenikBGD
yoldza wrote:Ko se napinje hahaha pa jesam najbolji hahaha pogledaj tabelu ...čuj ja se napinjem hahahahahaha

Prvo nisam rekao napinje nego upire :mrgreen:
Drugo gde da vidim tabelu? Nema je.
Treće ne mislim ko je najbolji po pogocima i datim tipovima,već znanju o košarci i nba,tu se svim silama trudiš da objasniš svima da znaš bolje,a što se tiče pogodaka ja svaki dan ovde čitam kako kukaš da ne možeš da naplatiš tiket itd itd.
E sada ili lažeš samog sebe ili ostale ili si podvojena ličnost :mrgreen: kažeš da si najbolji,da to tabela dokazuje a svaki dan kukaš kako promašuješ i ne dobijaš ništa.???!!! :roll: :roll: :roll:
By UcenikBGD
RussellWestbrook wrote:
Rudy5 wrote:Meni je bolji Bogdanović

Rudija treba banovati zbog ovih idiotskih postova

Rudi pokušava da bude vickast, šprda se kao što je to nekad kRokRodil radio, nemoguće da ne kapiraš?
By Brada+
#178299 Iz dana u dan se sve vise i vise energije trosi na ovakve maloumne teme...Jebo me pas ako sam ikad uopce razgovarao sa nekim o MVPu u prvom mjesecu...I nek vam se ruga Rudy kad se palite na guranje
By yoldza
#178300 Da nisam pogodio tiket privatno ali ovde što sam je preko 60% ali kako ti sudiš po znanju to mi je sad misterija ...šta da nisam rekao koliko pogadjam privatno šta bi zaključio o postovima na forumu..
By UcenikBGD
yoldza wrote:Da nisam pogodio tiket privatno ali ovde što sam je preko 60% ali kako ti sudiš po znanju to mi je sad misterija ...šta da nisam rekao koliko pogadjam privatno šta bi zaključio o postovima na forumu..

Mislim da po znanju i praćenju nba kad pratiš si jedan od boljih na Forumu,ako ne i najbolji,možda ima nekih boljih ali se neeksponiraju. Ali ja sam samo rekao da kad se neko javi sa postovima Holidej odbrana, mvp Doncic itd itd ti moraš da dokažeš i pokažeš da bolje znaš od tog koji je to rekao kontra od tebe. Ništa drugo o procentima i pogocima nisam pričao ni o tebi ni o bilo kom drugom.
By JohnnyNoCash
#178305 @Učenik ovo što si napisao ranije, je u najmanju ruku nekorektno i bezobrazno, očekivao bih to od nekih drugih članova, ali od tebe nikako. Momak je dao prijedlog i stoji iza njega, jer znam i uvjeren sam da smo njegove tipove više naplatili nego padali SVI NA FORUMU (pa čak i ovi anonimusi), zato ima da ga poštuješ, bez obzira bio on zelen ili ne, isto tako yoldzu i sve ostale. Posljednja opomena!