Darko1987 wrote:Auuuuuu čovječe, ja sam mislio da si ti malo ozbiljniji član ovog foruma?! Ti si trenutno završio nastup u ligi sa -20 units, bez pogođenog prijedloga za mjesec dana, nigdje nisam vidio da je neko napisao jeb’o me @Učenik ili slično?! Na osnovu ovog tvog skora čovjek bi rekao da si ti neki retard koji ne može okean pogoditi ili nešto slično, al’ ja nisam primijetio da te je iko ikada uzeo u tom kontekstu. @malsha je neko ko zaslužuje najveće moguće poštovanje na forumu, a sad ovako javno ti kažem da bar duplo više vrijedi od tebe na forumu, njegovo poznavanje Nba nije upitno i sram te bilo za ovo što si napisao.
Pošto sereš na pick posle tekme aj kratko ću pokušati objasniti. Protiv SAS je imao 12 tačnih, protiv Dallas-a potencijalnih 10, 4 ostvarene, onda dolazi LAL koji puštaju na sve strane, derbi, dominantan ball handler, meč na veliki broj poena, šta tu očekivati? Još jednom napiši ovako posle tekme sjebao me neko letiš sa foruma to ti ja garantujem. Znaš da te cijenim, lično sam te zvao u ligu više puta, često te branio na forumu kad si u pravu, ovo neću toleristati.
Pisali su ranije, posle 3 4 5 vezanih pogođenih kad promašim TO JE TAJ VRSNI POZNAVALAC,kad već pitaš. Ali dobro. Može on i tri puta više da zna od mene NBA ja nisam sujetan da se upirem kao npr.Yoldža da svima dokažem da sam najbolji. Moj prvi pik sam pogodio Takera kada Embiid nije u timu,što dolazi na 8/9 puta ali si mi ti lično izbacio tip za ligu.
Ja ništa ne zameram Malshi samo kažem kada bude 7,5 granica na asiste, ne mora do kraja nedelje nek napiše, jer je on tako post napisao da nisam sumnjao u to ako prati i ako piše tako. Da je napisao to neko drugi možda bi i proverio nešto oko toga,ali pošto nisam to pokazuje koliko verujem njemu i njegovim tipovima,ali dobro tumači kako hoćeš, niti se pravdam niti dokazujem a još manje plašim nekoga ni uživo a pogotovo ne virtuelno. Na kraju krajeva dao sam ja neke tipove, dublove i slično i van takmičenja pa nisu baš 0/5 bili itd itd.