Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Darko1987 wrote:
UcenikBGD wrote:
russellwes wrote:Jucer ga ja imao under na 15,5. Kontao tesko ce protiv Embiida, nema sut nikakav, lako ce uci u foul probleme, kad ono on odigrao bolje od Embiida :D

Ma svaki centar protiv Embiida PLUS !!! Za Klekstona sinoć sam smeo ruku u vatru da stavim da će u over da ide.

Na osnovu čega?? Ja ti mogu sad pisati pola sata zašto under protiv centra koji nema šut ni leđnu tehniku, dovoljno je reći samo riječ drop i ko je pratio zna o čemu govorim. Problem može nastati ako se mimoiđu usljed faula ili standardne rotacije (npr Capela izađe na pola prve pa počne drugu a Embiid na klupi).

Daj mi samo jedan argument zašto over?

Zato što Embiida boli kurac za odbranu, spor je kao puž i u napadu,samo na silu slobodna izvlači i pali poludistancu. Gledao sam protiv Njujorka kad je onaj dreš Robinson ušao 10+16 oba overa i poene i skokove, uhvatio brdo oganzivnih, da ne pominjem kad mu Kapela dve večeri zaredom pravi 18 poena + 20 skokova i 15 + 15.
Ovde se kao mantra ponavlja godinama, Embiid će da napuni faulovima protivničkog centra i onda igraj under. Kad god sam igrao under kontra Embiida popušio sam ga, kad sam igrao over kontra Embida bar 80 90 % puta sam prošao
By Jeffrey
#178571 Od mene NBA pik betbuilder isti igrač koef SS 2.17
Vučko 11.5+ skokova
Vučko 15.5+ poena
- Bullsi protiv Cha, očekujem jednu egal tekmu, tekma sa dosta napada, za Cha se vrlo vjerojatno vrača LaMello tak da nebi trebao biti BO, Cha šuplja u reketu, primaju dosta poena i dopuštaju puno skokova, očekujem od Vučka da ostane u solidnoj formi koju ima u ovom 1 mjesecu gdje je na prosjeku 20+poena, i 13+ skokova. Igrali su 3.11. kada je Vičko u jednoj skračenoj minutaži zabio 14 poena i 13 skokova, a večeras očekujem još jači angmažan Vučka. Koliko sam čitao nakon ovog zadnjeg poraza od Indiane gdje su vodili 16razlike da su održali sastanak i rekli šta ima tko i zbog svega očekujem reakciju i ozbiljnost.
Tko nema ovo neka uzme Vučko 12.5+ skokove
By malsha9323
#178574 Philly prima masu poena iz tranzicije, Embiid se zaleti u reket, kad ne dobije foul sporo ustaje ili jebe majke sudijama, pa uglavnom imaju 4 na 5 u odbrani sto krsteni timovi procitaju bez problema. Kad bi se nasla neka stats koliko su recimo u poslednjih 3 godine imali igraca manje u def to bi bio neki ozbiljan broj.
By iDjoleQ
#178575 Takodjer juce su se smjenjivali Claxton i Simmons na Embidu pa ga nije mogao zatrpati faulovima bas. I u pravu je ucenik embida bas boli kurac za odbranu dosta je i lakih poena imao Claxton. Uhvati ofanzivni embida boli kurac i da se pruzi ovaj samo spusti u obruc.
By manje under
#178578 Ma bubate ga ko maksim po diviziji. Sinoć se i Embiid i publika napalili na Simmonsa i samo je Joel probao da zabije koš preko Bena. Na Clackstona u glavnom nije obraćao pozornost veliku. Imali su jednu svađu sa unošenjem u lice i to je to. Zvijezda večeri na koju su obraćali pozornost je bio Simmons.
Drugo poluvrijeme nisam skoro niti gledao jer kad u prvom padne 140 koševa jasno je kakve se obrane igraju, a kao rivalitet neki među ekipama. Jedva čekam PO da pogledam utakmicu ko čovik.
By UcenikBGD
manje under wrote:Ma bubate ga ko maksim po diviziji. Sinoć se i Embiid i publika napalili na Simmonsa i samo je Joel probao da zabije koš preko Bena. Na Clackstona u glavnom nije obraćao pozornost veliku. Imali su jednu svađu sa unošenjem u lice i to je to. Zvijezda večeri na koju su obraćali pozornost je bio Simmons.
Drugo poluvrijeme nisam skoro niti gledao jer kad u prvom padne 140 koševa jasno je kakve se obrane igraju, a kao rivalitet neki među ekipama. Jedva čekam PO da pogledam utakmicu ko čovik.

A kada je obracao paznju na Klekstona to je uglavnom bilo Embiid dok podigne ruku lopta vec ispada iz mrezice. Pogledaj npr 10ti poen Bruklina ili jos par nekih poena u drugom poluvremenu,toliko je brzi Klekston da ga zakoraci i spusti loptu u kos a glavonja je okretan kao sifonjer!!!
Ako te mrzi onda pogledaj samo sudijsko podbacivanje za loptu, Klakston ga rutinski nadskocio kao da je neki kadet ili omladinac u pitanju,hitriji i energicniji jedno 10 puta!!!