Luka Magic P+R+A vise od 53.5 kv1.83 maxbet
Prosli PO je obelezio sam protiv Phoenixa, dosta svadjanja pa je posle toga sam imao vise poena nego Phoenix u jednom trenutku 28 Phoenix 27... Mislim da ce biti zeljan igranja i dokazivanja tu opet, ima tu rivaliteta jeste da Booker nece igrati ali svakako dobra prilika za jak triple dabl i ispaljenih 25+ lopti. Ko ima kladzu za tripl dabl moze da proba ne znam koja je kvota al vredi pokusati.
Srecno!
Kyrie Irving over 29,5 (1,76) bet365
Utakmica u kojoj cemo tesko vidjeti neke obrane ili nedaj boze tenziju, napadacki arsenal netsa krajnje smanjen s tim izostancima i trebat ce on potegnuti, ako bude raspolozen za igru mogla bi pasti i neka 50+ partija
DeAndre Ayton over 17,5 (1,86)
Uvijek je fina opcija kad igra cp3 da ga spaja na zicere, ovaj match up definitivno nije obicna utakmica nakon one famozne sedme utakmice u doigravanju tako da mozemo ocekivati fin dvoboj, u pravilu je igrao dobro kontra njih a isto ocekujem i danas
Bojan Bogdanovic over 22,5 (1,85) SS
Babo jako fino roka ove sezone i dok su aktualne price oko zanimanja lakersa njega previse ne dira nego reseta i dalje, utakmica kontra netsa kako rekoh i za kyrieja tesko tu ocekivati neke obrane i ocekujem dobar dio ljudi u overu ukljucujuci njega
Paul George over 22,5 (1,85) SS
On bi trebao biti veceras taj koji ce uzeti puno suteva i natrpati dobro, ova utakmica takoder obecava brdo poena bez nekih obrana a moja lova ide na njega
A mislim da ce veceras na 20+ uz 2/3 trojke
Pazite se na Durena skokove, igra Stjuart nocas a bice guzva u reketu, doduse projekcija je na visoki broj poena, prosli put sam ga igrao, nocas preskacem