Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#178622 Ma kakvi previše lik ima 40 lopti po utak granica mu treba biti 50.5 realno samo da ima bolje procente a inače mrzi Finix pose PO prošle godine kad je rekao svi su dobro kad su gore...i onda ih je izbacio ..Luka samo protiv Deff ekipa kao što je LAC under pivo ostalo ili over ili avoid
By 2paNN
#178625 Ja veceras igram najvecu granicu sto sam ikad odigram i to u singlu :D
Luka Magic P+R+A vise od 53.5 kv1.83 maxbet
Prosli PO je obelezio sam protiv Phoenixa, dosta svadjanja pa je posle toga sam imao vise poena nego Phoenix u jednom trenutku 28 Phoenix 27... Mislim da ce biti zeljan igranja i dokazivanja tu opet, ima tu rivaliteta jeste da Booker nece igrati ali svakako dobra prilika za jak triple dabl i ispaljenih 25+ lopti. Ko ima kladzu za tripl dabl moze da proba ne znam koja je kvota al vredi pokusati.

Srecno!
By Rovinjez
#178627 Par mojih ideja za ovu noc

Kyrie Irving over 29,5 (1,76) bet365

Utakmica u kojoj cemo tesko vidjeti neke obrane ili nedaj boze tenziju, napadacki arsenal netsa krajnje smanjen s tim izostancima i trebat ce on potegnuti, ako bude raspolozen za igru mogla bi pasti i neka 50+ partija

DeAndre Ayton over 17,5 (1,86)

Uvijek je fina opcija kad igra cp3 da ga spaja na zicere, ovaj match up definitivno nije obicna utakmica nakon one famozne sedme utakmice u doigravanju tako da mozemo ocekivati fin dvoboj, u pravilu je igrao dobro kontra njih a isto ocekujem i danas

Bojan Bogdanovic over 22,5 (1,85) SS

Babo jako fino roka ove sezone i dok su aktualne price oko zanimanja lakersa njega previse ne dira nego reseta i dalje, utakmica kontra netsa kako rekoh i za kyrieja tesko tu ocekivati neke obrane i ocekujem dobar dio ljudi u overu ukljucujuci njega

Paul George over 22,5 (1,85) SS

On bi trebao biti veceras taj koji ce uzeti puno suteva i natrpati dobro, ova utakmica takoder obecava brdo poena bez nekih obrana a moja lova ide na njega
By Niliw
#178632 Ali da ni jedna kladionica u Srbiji ne daje LeVerta..

A mislim da ce veceras na 20+ uz 2/3 trojke

Pazite se na Durena skokove, igra Stjuart nocas a bice guzva u reketu, doduse projekcija je na visoki broj poena, prosli put sam ga igrao, nocas preskacem
By Darko1987
#178638 2023 East All-Star starters:

Kyrie Irving
Donovan Mitchell
Jayson Tatum
Kevin Durant
Giannis Antetokounmpo (C)
By Darko1987
JohnnyNoCash wrote:Cekaj, zar se nece birati isti dan prve petorke?

2023 West All-Star starters:

Luka Doncic
Stephen Curry
LeBron James (C)
Zion Williamson
Nikola Jokic

Ko će im ga znati?! :roll:

Embiid nije starter, auuuu sledeću tekmu 50+… :lol: