Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By viljasboas
#178836 :arrow: detaljna analiza, svidja mi se

Paolo Banchero UNDER 19.5 Points

Paolo Banchero has scored less than 20 points in 6 of his last 8 games while scoring 23 points in each of his last two games. However, those games were against the poor defense of the Indiana Pacers and the Boston Celtics who played without their best two defenders and rim protector in Marcus Smart and Robert Williams III. Those were also home games where Banchero thrives as opposed to on the road where he has fallen short of this total in 5 straight games. Banchero has averaged only 17.6 points/game in his last 5 away games compared to 22.4 in his last 5 home games. Banchero scores 20.8 points per game on the season and on average 6 of those points come from the free throw line. He averages 6 makes on 7.8 attempts per game, however the Miami Heat allow the 2nd least free throws per game with only 18.8 fouls per game. More importantly, Miami allows the 4th least points per game to opposing power forwards with only 20.5 points per game. over the last 15 games, they are even better with only 19.23 points per game. Banchero will have to deal with Jimmy Butler and Bam Adebayo in the paint, Butler rested a sore back in the Heat's last game, but he is all systems go for tonight. This game features the lowest total (219.5) and highest spread (8.5) so it's built for an under as we have a more likely chance of a blowout. It's much easier to score on Miami from the perimeter and the Magic have other scoring options like Wagner, Carter Jr, Fultz and even Cole Anthony. Watch for Banchero to fall short of this total as he is on road against a strong defense that doesn't foul and does an amazing job shutting down his position.
By iDjoleQ
#178845 Neki moj pogled veceras
Holiday 7.5 ass- Napisao bi da ocekujem BO medjutim sta se sve desava ipak necu napisati. Djani se vratio i manje je lopta u rukama Jure Praznika
JJJ 15.5+ Rekao sam sebi da ga necu igrati ali eto jace je od mene kada pogledam ovaj veceras duel. Mislim da ima povoljan match up i da moze lako postice ove poene i sebe spasiti na drugoj strani od faulova. Nadam se da se nece desiti da ga Gobert cuva veceras nekako.
Bankero 19.5- napisao je Viljsboas iznad sve i slazem se u potpunosti
Shai 29.5 Spor tempo klivlenda i gust reket mislim da ce ga ostaviti ispod. Realno gledano sve poene postize sa mid range i reketa ovdje ga sada cekaju 2 kule koje treba nadmudriti prebaciti
FVV 19.5 + Brza tekma dosta suteva za 3 obe ekipe i realno losi defanzivci GSW bi trebali biti pogodni da Fred prebaci ovu granicu 19.5. Iole pristojan sut ga vodi preko
By UcenikBGD
#178851 Odigrao sam jedan zanimljiv dublet sa smanjenim granicama u maxbetu pa ko voli nek izvoli

Jaren Jackson Jr +13.5 kv. 1,47
Viktor Oladipo + 9.5 kv. 1,47
ukupna kvota 2,16

Stavio oko 50e jer sam se bio oprostio od Teodosica,cekao ga over, i na kraju kad je dosao onda se pocastio sa tim dobitkom na ovaj dublet.
OladipoV je klasican orangutan sa onim rukama njegovim ali opet veceras njegova prva ljubav,prvi predjen most,njegova nevinost, moze valjda do 10 protiv njih. U januaru na 12 meceva 9-3 overi tj.dvocifren bio, prosek poena 14.5. Ulazi sa klupe ali zna da uzme i dosta suteva ,kao proslu protiv bostona 5/16 iz igre 2/8 trojke, nekad manje uzme ali opet ima i dobru minutazu cesto preko 30 minuta,tako da protiv neobaveznog Orlanda moze da bude dvocifren.
A J J Jr je ozbiljno glup igrac ali ga volim iz nekog neobjasnjivog razloga, cesto zna da napravi vise faulova u napadu nego poena ali nekako mi deluje da veceras moze da ponovi bar partiju protiv minesote ove sezone kada je imao 16 poena. adnje dve Sakramentu i Gstejtu 17 i 19 poena. U januaru na 14 meceva ima 11-3 na ovu granicu 13,5 tako da se nadam veceras bar prosecno da odigra. Prosek u sezoni 16,2poena u januaru 16.6.
By viljasboas
#178854 Zna li neko matchupe veceras Memhis - Minnesota? Brooks mi se igra minus jer je u mnogo dobroj kamenjarskoj formi u zadnjih 7 utakmica 3/9, 6/15, 4/11, 4/17, 4/12, 4/8, 3/12 i nijednom nije presao 13.5... McDaniels, Edwards, Andjelo? Kontam da ce McDaniels da se bavi Morantom, Edwards na Baneta ili obrnuto.... Ako ce Russel primarno da ga cuva, tacnije da ga sklone od ove dve ubice preskacem ovo. Minesota bas dobro brani SF, ali ostale ekipe nemaju Moranta i DeZmonda na 1 i 2 pa onda Mcdaniels moze da pozabavi igracima na 3... Mozda gresim...
By Gile777
#178859 Od mene večeras Herro + poeni...očekuje se nešto lakša utakmica za Miami, Herro upao u krizu....on je igrač koji ovo može preći skoro do poluvrmena....vjerujem da će večeras tražiti povratak u formu, i vidim ga na 20 + poena...ima dobar šut sa distance, ulaz u reket , brzinu i polaganje...nevidim na koji ga način Orlandova obrana može zaustaviti...+ večeras

Poole + poeni...vjerujem da će Toronto večeras udvajati Currya, tako da bi se tu trebalo dosta prostora otvoriti za jegulju Poolea....a i voli da forsira, kao da se takmiči sa Curryem...+ :D

Edwards +poeni....očekujem egal tekmu na dosta poena, Minesota kući igra, ovaj frajer forsira, uzima i po 30 šuteva, agresivan je na koš, vjerujem u jednu 30 +partiju :D
Last edited by Gile777 on 28 Jan 2023, 01:32, edited 2 times in total.