- 28 Jan 2023, 18:08
Prvenstvo je bilo odlicno, nekoliko ruznih padova ili neshvatljivih poteza izbornika ali u globalu jedno od boljih turnira za mene. Nadam se da cemo zavrsiti sa stilom a odmah danas igram ova 3 para u koja sam prilicno uvjeren a i past ce kvote sigurno do sutra.
Za pocetak da kazem da vjerujem u Francuze i na kvotu 3 cu ih sigurno singlirati i neznam po cemu su Danci favoriti. Egal utakmica a po mom misljenju Francuzi blize tituli
Fabregas 2.5 vise 1.65 SSFabregas odlicno igra kako turnir napreduje pa je dao u polufinalu Svedanima 6 komada a Njemcima u cetvrtfinali 5 komada. U finalu idu na Dance a njihovo branjenje pivota smo vec opisivali. Sipic ih je unistio a jucer nas je Figueras gadno zajebao dok je Serdio dao 4 komada. Mahe Mem i Remili su sjajni igraci, na njih se mora izlaziti visoko a oni tad majstorski guraju loptu na Fabregasa i 3 gola nije puno za njega
Saugstrup 2.5 vise 1.85 SSU betu je 3.5 i 1.66 za over a to nam dovoljno kaze o tome da je ovih 2.5 odlicna granica na Danca. Igra odlicno, zabio je 5 komada Spanjolcima a prije toga 4 gola Madarima u jednoj laganoj pobjedi. Zivi od Hansena i njegovih asista a on je tu velemajstor. Svedani su dali 3 gola preko pivota Francuzima ali njihovi pivoti nisu ta klasa a i falio je Jimm za koju svemirsku asistenciju. Pytlick i Gidsel su opasni kao kobre i sva pozornost obrane je na njima. Hansen dijeli asiste kao bombone i Saugstrup bi trebao dobiti 4 5 pravih lopti od Danskog majstora
Knorr 6.5 vise 1.85 SSKnorr je u borbi za najboljeg strijelca turnira i to mi je dovoljno da ovo odigram. Njemci ce ga sigurno isforsirat,forsira i on sam i 7 golova nije previse za njega. Utakmica nema veliki znacaj, i jedni i drugi su htjeli medalju i ovo ce se odigrati bez nekih brutalnih obrana. Prije nekoliko dana im je Knorr dao 8 komada pa neka ovaj put ponovi taj ucinak a vjerujem da bi mogao i na 10+