Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#179653 @Shale Brah

Obzirom da meč Washingtona počinje za par minuta, ne javljaš se, a da ne bi bilo kao zadnji put da ja imam nešto protiv tebe jer sam ti izbrisao jedan par, nasumičnim odabirom simulatora preko interneta, odlučeno je da Jaylen Brown leti iz analiza :D

Nadam se da neće biti ljutnje, ali pravila su pravila :geek:

Image
By Darko1987
Gallinari8 wrote:Darko moze jedan sa narodnim herojima :D

Eee, ja nešto po netu kopam, neki su počeli, al’ evo 3-4 u premieru koja mislim da dolaze…

Siakam 24.5 over (prvi igrač u istoriji s 25+pts u prosjeku koji nije al’ star, malo će ego da radi)

Trae Young 26.5 over (tek ovde šta reći, silovanje na max, Utah promaja, vjerujem 30+pts večeras iz inata)

Anthony Edwards 27.5 over (već pomenut na forumu, po meni on je morao biti na smotri, tradicionalno dobar protiv Magic, forma, matchup, očekujm 20+ lopti, 7-8 penala, ako bude gusto do kraja zadnjih 4-5 minuta niko loptu neće pipnuti)
By Gallinari8
Darko1987 wrote:
Gallinari8 wrote:Darko moze jedan sa narodnim herojima :D

Eee, ja nešto po netu kopam, neki su počeli, al’ evo 3-4 u premieru koja mislim da dolaze…

Siakam 24.5 over (prvi igrač u istoriji s 25+pts u prosjeku koji nije al’ star, malo će ego da radi)

Trae Young 26.5 over (tek ovde šta reći, silovanje na max, Utah promaja, vjerujem 30+pts večeras iz inata)

Svaka cast, pratim ;) :mrgreen:
By Shale Brah
JohnnyNoCash wrote:@Shale Brah

Obzirom da meč Washingtona počinje za par minuta, ne javljaš se, a da ne bi bilo kao zadnji put da ja imam nešto protiv tebe jer sam ti izbrisao jedan par, nasumičnim odabirom simulatora preko interneta, odlučeno je da Jaylen Brown leti iz analiza :D

Nadam se da neće biti ljutnje, ali pravila su pravila :geek:

Image

Nisam procitao nova pravila, mislio sam da moze vise tipova, svejedno, docice oba :mrgreen: :mrgreen:
By Gile777
#179664 Plumlee ispod, La melo ispod, Babo ispod, Haliburton ispod, Turner ispod, Sabonis ispod, Washington izgubi tekmu a vodili 20 razlike, Tatum ispod, Boston kako stvari stoje ce izgubiti, Lillard ispod i na smanjrnu granicu, ...i ima još toga u najavi...pa cemo pogodit kurcinu