Obzirom da meč Washingtona počinje za par minuta, ne javljaš se, a da ne bi bilo kao zadnji put da ja imam nešto protiv tebe jer sam ti izbrisao jedan par, nasumičnim odabirom simulatora preko interneta, odlučeno je da Jaylen Brown leti iz analiza
Nadam se da neće biti ljutnje, ali pravila su pravila
Gallinari8 wrote:Darko moze jedan sa narodnim herojima
Eee, ja nešto po netu kopam, neki su počeli, al’ evo 3-4 u premieru koja mislim da dolaze…
Siakam 24.5 over (prvi igrač u istoriji s 25+pts u prosjeku koji nije al’ star, malo će ego da radi)
Trae Young 26.5 over (tek ovde šta reći, silovanje na max, Utah promaja, vjerujem 30+pts večeras iz inata)
Anthony Edwards 27.5 over (već pomenut na forumu, po meni on je morao biti na smotri, tradicionalno dobar protiv Magic, forma, matchup, očekujm 20+ lopti, 7-8 penala, ako bude gusto do kraja zadnjih 4-5 minuta niko loptu neće pipnuti)
Darko1987 wrote:Gallinari8 wrote:Darko moze jedan sa narodnim herojima
Eee, ja nešto po netu kopam, neki su počeli, al’ evo 3-4 u premieru koja mislim da dolaze…
Siakam 24.5 over (prvi igrač u istoriji s 25+pts u prosjeku koji nije al’ star, malo će ego da radi)
Trae Young 26.5 over (tek ovde šta reći, silovanje na max, Utah promaja, vjerujem 30+pts večeras iz inata)
Svaka cast, pratim
JohnnyNoCash wrote:@Shale Brah
Obzirom da meč Washingtona počinje za par minuta, ne javljaš se, a da ne bi bilo kao zadnji put da ja imam nešto protiv tebe jer sam ti izbrisao jedan par, nasumičnim odabirom simulatora preko interneta, odlučeno je da Jaylen Brown leti iz analiza![]()
Nadam se da neće biti ljutnje, ali pravila su pravila![]()
Nisam procitao nova pravila, mislio sam da moze vise tipova, svejedno, docice oba