- 05 Feb 2023, 12:59
double HRVATSKA LUTRIJA
HAJDUK-RIJEKA ( hendikep 0:1 X2 )
Igramo da Rijeka na gubi sa hendikepom, prvo i osnovno prognoza za Dalmaciju je orkanska bura 150km/h, vec sada jako puše, nece slabiti previše, uglavnom bit ce otežani uvjeti za nogomet, hajduk pod moranjem a to kada mora uvijek izgledaju loše, leko forsira nesto za sta hajduk nema igrace, sahiti jedan od boljih igraca mora igrati wing beka, znaci istra je preko njegove strane svaki put prosla, jer covik nije bek nego je napadacko krilo, vrlo jednostavno, Rijeka pod Jakirom izgleda jako disciplinirano, teski su uvjeti na hnl travnjacima da se pokaže neka ljepota u igri ali napredak je jako vidljiv, Rijeka zadnjih 10 godina redovito dobro prolazi na poljudu, jedino cega me strah je najgori sudac lige culina da nebi navlacio za hajduka, ali zato je kontra hendikep a ne x2
GORICA-ŠIBENIK 2,5 MANJE GOLOVA
Defanziva na defanzivu, Šibenik sa novi starim trenerom, iskusni švabo igra čvrsto, agresivno na 0, sa 5 iza igraju svaku, sa njim ko trenerom redovito su igrali tvrdo, sad pogotovo u ovoj utakmici za 6 bodova, gorica mora napasti a nema sa cim, sopic samo gaji agresiju u 2 bloka, vidjelo se u osijeku da kad su dobili gol da ne znaju kako prema naprijed jer nemaju taj plan igre, danas ce valjda pokusati nesto ali ne vidim kako, imaju 2 panja iz osijeka koji samo znaju trcat a zavrsnica im je katastrofa, sibenik ce naprid igrati sa samim copom, meni ne moze pobjec, nacrtanih 0-0 za mene, gol iz velike greske ili prekida moze pasti, ali 3 nikako