Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By forza
ottorinator wrote:
ottorinator wrote:G. Johannessen over 3,5 @1,85
supersport

Gotfridsson ozlijeđen tako da bi Goran i Mensah trebali povuci Flensburg danas...gledao sam ga malo na prvenstvu u dresu Norveske i u solidnoj je formi, ali mu trener nije davao previse minuta...voli opaliti po golu, trebao bi do 4 danas

B. Vujovic over 3,5 @1,65
supersport

Ovo igram čisto zbog odlicne forme sa svjetskog prvenstva...ne znam koja mu je uloga i koliko igra u ekipi Hannovera, ali ako bude imao svoj dan 4 gola moze zabiti u jednom poluvremenu

A jbt koja sreca s Goranom...0 na poluvremenu i onda zavrsi X a bilo 1,10 na Flensburg i dovuce se nekako do 4 haha...na drugom mi B. Vujovic nije nastupio.

Mislim da Vujovic ide u Veszprem pa nece da riskiraju on ili remili ;)
By kokolo50
#179832 Kay Smits (4.5) over 1.70 SS

Utakmica 1/4 finala kontra Kiela. Smits je ozljedom Magnussona postao prva opcija na desnom vanjskom u Magdeburgu. Magnusson ide na operciju tako da je Magdeburg odmah djelovao i potpisao iz Wetzlara desnog vanjskog Vladana Lipovinu. Lipovina je možda odradio koji trening sa Magdeburgom ali sumnjam da će,ukoliko i zaigra,dobiti više od 10-ak minuta,tek toliko da zamjeni Smitsa. Kada neko vrijeme nije bilo Magnussona ove godine,te Smits igrao umjesto njega,sa lakočom je prelazio ovu marginu. Nisam siguran,Sergio će možda bolje znati,ali mislim da Smits preuzima i izvođenje 7 metara od Magnussona. Iako je na Kielovom golu Niklas Landin,vjerujem da Smits može do minimum 5 golova danas.

Niklas Ekberg (4.5) over 1.70 SS

Ista utakmica a uzimam desno krilo Kiela,Šveđanina Niklasa Ekberga. Iako Švedska nije došla do medalje Ekberg ima odlično prvenstvo iza sebe. Pred kraj prvenstva je umjesto Wannea i Pellasa preuzeo izvođenje 7 metara kod Šveđana,jer se pokazalo da je najsmireniji kod izvođenja istih. U Kielu je također prvi izvođać sa 7 metara, nakon njega je čini ni se Sagosen. Zamjena mu je mladi Yannick Fraatz,ali ne vjerujem da će on dobiti priliku na desnom krilu,osim ukoliko Ekberg ne dobije 2 minute. U tekmi igranoj u prvenstvu,koju je Kiel dobio u gostima 34-33,Ekberg je zabio 5 golova pa se minimum toliko nadam i danas.
By Jeffrey
#179871 Cambur-Ajax tip 2
Fey-Psv over 3,5 kartona
Favbet 2.19 koef
-Cambur je loš, gotovo sigurno drugoligaš, ajax mora dobiti ovakve utakmice, bježi naslov prvaka a i 2 mjesto koje vodi u LP a tu je lova, mrtva je utrka par klubova u igri, must winn za ajax a i koef 1,25 sve govori
-derbi u nizozemskoj fey prvi trenutno ali svi su unutar par bodova, ovo ako dobije psv dolazi im na -1 i onda bi 4 kluba vodilo mrtvu trku za naslov. očekujem oštrinu kod takvih tekmi, sudi makkelie nije neki za kartone vrti se oko 3, ali recimo kad dobije derbi onda vadi kartone, u 11 mj sudio ajax-psv 5ž, špa-njem na svijetskom 4 tako da vjerujem da ide i danas na 4 kartona.
By Jeffrey
#179873 Cambur-ajax tip 2
Mallorca-Real tip 2
double 2,31 sve klade
-Ajax guram na svim, iako se kaže ne sva jaja u istu košaru vjerujem im, očekujem dva razlike, ...
Real je danas oslabljen neigranjem Benzeme ali ja im vjerujem, igraju dobro bolji su od Mallorce koja ima bolje rezultate od igre, Barca bježiRealu tako da vjerujem da neće upisati poraz a pobjeda se fino plaća 1,85 .
By Lučki_radnik
#179874 double HRVATSKA LUTRIJA

HAJDUK-RIJEKA ( hendikep 0:1 X2 )
Igramo da Rijeka na gubi sa hendikepom, prvo i osnovno prognoza za Dalmaciju je orkanska bura 150km/h, vec sada jako puše, nece slabiti previše, uglavnom bit ce otežani uvjeti za nogomet, hajduk pod moranjem a to kada mora uvijek izgledaju loše, leko forsira nesto za sta hajduk nema igrace, sahiti jedan od boljih igraca mora igrati wing beka, znaci istra je preko njegove strane svaki put prosla, jer covik nije bek nego je napadacko krilo, vrlo jednostavno, Rijeka pod Jakirom izgleda jako disciplinirano, teski su uvjeti na hnl travnjacima da se pokaže neka ljepota u igri ali napredak je jako vidljiv, Rijeka zadnjih 10 godina redovito dobro prolazi na poljudu, jedino cega me strah je najgori sudac lige culina da nebi navlacio za hajduka, ali zato je kontra hendikep a ne x2

GORICA-ŠIBENIK 2,5 MANJE GOLOVA
Defanziva na defanzivu, Šibenik sa novi starim trenerom, iskusni švabo igra čvrsto, agresivno na 0, sa 5 iza igraju svaku, sa njim ko trenerom redovito su igrali tvrdo, sad pogotovo u ovoj utakmici za 6 bodova, gorica mora napasti a nema sa cim, sopic samo gaji agresiju u 2 bloka, vidjelo se u osijeku da kad su dobili gol da ne znaju kako prema naprijed jer nemaju taj plan igre, danas ce valjda pokusati nesto ali ne vidim kako, imaju 2 panja iz osijeka koji samo znaju trcat a zavrsnica im je katastrofa, sibenik ce naprid igrati sa samim copom, meni ne moze pobjec, nacrtanih 0-0 za mene, gol iz velike greske ili prekida moze pasti, ali 3 nikako
By Jeffrey
#179875 Marseille-Nice over 3,5 kartona bet 1.66 koef
-samo ću reći mediteranski derbi, veliko rivalstvo, znate svi šta je bilo od onih nereda kad je Payet dobio bocu s vodom u glavu dok je izvodio korner, pa on uzvratio, uglavnom ogromno rivalstvo, a inače su i grube ekipe, minus okladi je Turpin underaš ali na ovu granicu moram uzet.
By slovenac
#179877 FINALE KOBLENZ, tennis 14:00

POSPISIL - SAFIULLIN 1

Na ovom turniru Pospišil je razbio sve protivnike 2:0, prvi servis mu je ubijalski, Safiullin sve utakmice se mučio 2:1 protiv gorih protivnika od Vaseka. Vjerujem, da ide Vasek danas do kraja i pobjede. Maksimalno set za rusa. Vjerujem u puno break prilika u kojima je Rus jako loš na ovom turniru.

Sretno!
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Kay Smits over 3,5 (1,85) SS

Ovo se isplati ozbiljnije uzeti, magnusson ozljeden tako da su vec doveli lipovinu kao zamjenu, smits ce sad dobiti puno prostora za igru a i penali bi morali biti nedvojbeno njegovi sto ovo cini finim zicerom, do utakmice ide to na 4,5 najmanje ako ne i 5,5

9 min dovoljno
By Gallinari8
Rovinjez wrote:
Rovinjez wrote:Kay Smits over 3,5 (1,85) SS

Ovo se isplati ozbiljnije uzeti, magnusson ozljeden tako da su vec doveli lipovinu kao zamjenu, smits ce sad dobiti puno prostora za igru a i penali bi morali biti nedvojbeno njegovi sto ovo cini finim zicerom, do utakmice ide to na 4,5 najmanje ako ne i 5,5

9 min dovoljno

Hahaha čestitam :lol: :lol: