- 13 Feb 2023, 00:23
Derrick White + 13.5 kvota 1,83 / Unita 2 ✅✅
Od kada je Smart out zadnjih 5 meceva White prelazi ovu granicu 23 15 14 14 19, a veceras igraju protiv Detroita koji popunjava broj u ligi ove sezone i forsira mlade igrace, odbrane nema igra se opusteno. Ako Brown bude odmarao veceras a moguce je veoma,nda je to jos jedan plus ovom tipu. Prosli mec kad Brown bio out a i Smart protiv Miamija White ubacio 23 poena. Inace Brown bio out i 3 vezana meca u januaru ( Smart bio u timu ) White ubaci 15 19 i protiv Sarlota prvu za 4minuta 8 poena 2/2 trojke i 1/1 za dva ali ga naprasno zaboleo vrat pa izasao, sutradan ubacio Sarlotu 19,pisao sam vec o tome na Forumu. Protiv Detroita ne verujem da ce Tatum i matori Horford da forsiraju i dokazuju se,a White svoju standardnu partiju da pruzi i to je lakih +13.5 poena. Ako je Brown out onda 101% White ide u over,jedino ako ga opet ne zaboli vrat ili kita posle 4 minuta igre!!!
Ovo je moj tip od 6.februara tj. 6tidan takmicenja.
Dobio sam za ovaj tip 0 glasova u anketi i niko ga pre toga nije pominjao u ligi!!!
To vece ubacio 23 poena na 13,5 granicu. Do poluvremena je presao sa 8/17 sut iz igre i 2/4 za tri poena!!!
Narednih dana su ljudi poceli da ga pominju i postavljaju u fazonu,nema Browna igramo White over!!! I lik redom 19 33 23 overi 3/3!!!
I sada umesto da neko kaze Ucenik BGD nam otvorio oci i uzesmo neku paru zbog toga, neki me nazivaju drkadzijom jer se inate i igraju under na njega. To se kaze kod nas ti ga krstish a on podriguje/prdi imaju dve varijante!!!