Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Shale Brah
2paNN wrote:Al mu ja nadjem vece uvek, al bukvalno ja msm da sam najvise puta pao na Tatuma u poslednje 2-3 godine.. lik 3/16.. i totalno bezvoljno deluje. Haos

Nisi jedini, mene je isto sjebao vise puta samo u poslednjih par mjeseci, lik je totalno nepredvidiv, tacnije totalna cigla koja nekad i ubode nesto kad ga krene, pa i ne krenulo ga nekad kad uzme svaku 20+ suteva, mora nekad nesto i pogoditi. Njega u buduce zaobilaziti kao i Majami bar dok ne dodje PO.
By srkii
Babayaro wrote:
2paNN wrote:Slazem se, Brooks ga izludeo, sve suteve uzeo iz teske pozicije..
Po meni ne znam ni kako je on na to listi ali tako stoji.. @srki

Moraju ameri svoje malo gurat, europljani dominiraju

Slažem se
By UcenikBGD
yoldza wrote:Ne ja kažem lik je cigla dodje mi ovde drkadzija i BG kaže da pišem gluposti ima on 50% u zadnjih 9 itd itd

Sta ti je tvrda bukova bosanska glavudza!!! Leb te jebo.
Prvo coveka koji mu je dao tacnu info da lik sutira 50% za tri 17/34 i 56% iz igre naziva drkadzijm a sve zbog toga sto je lupio i promasio tip!!!
Pa jel sutnuo 4/9 za tri poena veceras? Moz misliti imao 40% sut iz igre protiv Memfisa koji je druga ekipa zapada iza Denvera. White ubacio 23 poena, pobedio drugu ekipu zapada bez Tatuma koji 3/16 sutirao i bez Browna i Smarta koji su out plus Brogdon koji je glavni 6ti igrac sa klupe!!! Pobedili Memfis lik ubacio 23 poena uz 10 ej DEST ASISTENCIJA !!!! uz 4/9 za tri poena i on je cigla??? Pa nije sutnuo 4% 2/50 sut iz igre nego 40% a za tri poena 4/9!!! Pa koji igrac sa 4/9 trojke na mecu je cigla??? Pa evo ti ga sinoc Luka Doncic 2/9 za tri poena, Irving 4/10 za tri poena pa neko rece da je najbolji igrac jer kad su zaustavili Doncica on je ubio. Ubio sa 4/10 za tri a White je sa 4/9 cigla??? Evo ga i Bojan cuveni 1/4 trojke na poluvremenu? Klej Tompson sinoc 3/13 Poole koji dosao u over 29 poena 3/10 trojke, mocni Marej koga je sinoc dao 2/5 kao i Trej Jang 2/5, mocni Tajler Heroj koji ubacio 23 poena 2/10 za tri sinoc, Markanen 3/10 Randle 3/11, mcni Klarkson 1/8 , Brunson 2/5 , Lavine i DeRosan 2/5 Micel koji se vratio u formu 3/7, mocni Fox sa 36 poena 0/4 Barnes i MArej 1/5, mogu do sutra da nabrajam igrace ali retko koji 4/9 da ciglari!!!
Covek da opravda svoju pogresnu procenu ce da se vadi ali cinjenice su takve kakve su nema lazi nema prevare!!!
By yoldza
#181043 Dečko ja gledam utak White je skoro sve ove šuteve bio sam za razliku od Luke i Irvinga ali tebi daj stats da dokazes nešto...i da pitaj Toshiba šta sam mu rekao da igra...
By UcenikBGD
yoldza wrote:Dečko ja gledam utak White je skoro sve ove šuteve bio sam za razliku od Luke i Irvinga ali tebi daj stats da dokazes nešto...i da pitaj Toshiba šta sam mu rekao da igra...

Ma sve ih cuvaju osim njega!!!
Evo udji na Yahoo fantasi i ukucaj sve igrace nba i last weeks iliti poslednjih 7 dana i klikni enter!!!
1. Aron Gordon u celoj ligi
2.mesto u ligi zamislite D.White -boston !!!
25 poena 9.3/16.3 57.1 & sut iz igre
2/2 slobodna 100%
4,3 trojke !!!
5.3 skokova
6,7 asistencija !!!
0.3 ukradene
1,7 blokada
i samo 1 izgubljena po mecu!!!
Mozda statistika ponesto i kaze, mozda sam ja drkadzija ali ako koza laze rog ne laze!!!
By UcenikBGD
yoldza wrote:Dečko ja gledam utak White je skoro sve ove šuteve bio sam za razliku od Luke i Irvinga ali tebi daj stats da dokazes nešto...i da pitaj Toshiba šta sam mu rekao da igra...

Inace Sakramento je jako cuven po cvrstoj odbrani na bekovima, a i uopste, ene ih na 23.mestu u ligi a Memfis 8.mi al dobro,statistika laze a gledanje meceva jok, mada covek rece da ga nije gledao ali opet zadnjih 10 meceva 10/10 overe dosao!!!
By UcenikBGD
#181048 Derrick White + 13.5 kvota 1,83 / Unita 2 ✅✅

Od kada je Smart out zadnjih 5 meceva White prelazi ovu granicu 23 15 14 14 19, a veceras igraju protiv Detroita koji popunjava broj u ligi ove sezone i forsira mlade igrace, odbrane nema igra se opusteno. Ako Brown bude odmarao veceras a moguce je veoma,nda je to jos jedan plus ovom tipu. Prosli mec kad Brown bio out a i Smart protiv Miamija White ubacio 23 poena. Inace Brown bio out i 3 vezana meca u januaru ( Smart bio u timu ) White ubaci 15 19 i protiv Sarlota prvu za 4minuta 8 poena 2/2 trojke i 1/1 za dva ali ga naprasno zaboleo vrat pa izasao, sutradan ubacio Sarlotu 19,pisao sam vec o tome na Forumu. Protiv Detroita ne verujem da ce Tatum i matori Horford da forsiraju i dokazuju se,a White svoju standardnu partiju da pruzi i to je lakih +13.5 poena. Ako je Brown out onda 101% White ide u over,jedino ako ga opet ne zaboli vrat ili kita posle 4 minuta igre!!!

Ovo je moj tip od 6.februara tj. 6tidan takmicenja.
Dobio sam za ovaj tip 0 glasova u anketi i niko ga pre toga nije pominjao u ligi!!!
To vece ubacio 23 poena na 13,5 granicu. Do poluvremena je presao sa 8/17 sut iz igre i 2/4 za tri poena!!!
Narednih dana su ljudi poceli da ga pominju i postavljaju u fazonu,nema Browna igramo White over!!! I lik redom 19 33 23 overi 3/3!!!
I sada umesto da neko kaze Ucenik BGD nam otvorio oci i uzesmo neku paru zbog toga, neki me nazivaju drkadzijom jer se inate i igraju under na njega. To se kaze kod nas ti ga krstish a on podriguje/prdi imaju dve varijante!!!
By Darko1987
#181049 Kako ide ekipa??? Jeste se danas dobro izvrijeđali, ko je debil, ko nema pojma??? Igraju li se samo super star igrači ili ipak ima nešto ispod radara????

Prosto ne može proći jedan jedini mjesec da ne bude neko sranje?! :? Uvijek isto sve, kako vam samo ne dosadi da se raspravljate i ubijeđujete??? :o

Znači nije do rezultata, skoro 80% lige u plusu al’ opet nije to to, ima zamjerki što se igraju super star igrači, idu “analize” posle završene tekme, komplimenti “glupane”, “debilu” i tako dalje… :?

Uvijek isti ljudi u centru pažnje, jbt ja ne znam šta da uradim da ovde bude neki normalan ton?!
By UcenikBGD
Darko1987 wrote:Kako ide ekipa??? Jeste se danas dobro izvrijeđali, ko je debil, ko nema pojma??? Igraju li se samo super star igrači ili ipak ima nešto ispod radara????

Prosto ne može proći jedan jedini mjesec da ne bude neko sranje?! :? Uvijek isto sve, kako vam samo ne dosadi da se raspravljate i ubijeđujete??? :o

Znači nije do rezultata, skoro 80% lige u plusu al’ opet nije to to, ima zamjerki što se igraju super star igrači, idu “analize” posle završene tekme, komplimenti “glupane”, “debilu” i tako dalje… :?

Uvijek isti ljudi u centru pažnje, jbt ja ne znam šta da uradim da ovde bude neki normalan ton?!

Dare Bacis pogled na danasnje predloge u ligi, pa vidis ko je predlozio pa prica nesto,a ko nije predlozio nista a prica i provocira.