Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Dominik Mathe over 3,5 (1,85) SS

Nije ga bilo dugo radi ozljede ali nakon povratka djeluje jako fino, Zagrebu zabio 4 komada a onda lako prebacio i protiv Dunkerquea u domacem prvenstvu. Ovih 5,5 koje nudi bet365 trenutno djeluje puno realnije tako da ovo uzimam odmah

W
By NeLePFC
Lučki_radnik wrote:DOUBLE HL

LARNACA-DNJIPRO 5,5 ŽUTIH MANJE
SHERIFF-PARTIZAN 5,5 ŽUTIH MANJE

Ovo idem dosta jako, oboje je po 1,60, nigdje veze margine, igraju 4 katastrofalne ekipe, suci koji ne daju puno kartona, na cipru sudi danac, on voli pricati sa igracima, nije lak na kartonima, domacinu je prvenstvo puno bitnije od ovoga, dnjipro nemam sta rec, vode u svom prvenstvu, rat je ovo ono, nije im nogomet u prvom planu sigurno. U Moldaviji pak prazan stadion, nece biti pasa na stadionu, inace u 3 dana su prodali 700 karata i onda izmislili neke sigurnosne razloge i bez publike se igra, tu se ne zna ko je gori, domacin koji nema utakmice jer je stanka i partizan koji se bruka na svim poljima, uglavnom prazan stadion, nemaju se za sta tuc, sudac švabo a znamo da se u njemackoj igra brzo i bez puno faula

Bravo brate,ispratio sam ovo,ali kladionica mi je obracunala kao gubitni tiket?! Ne znam ni sam kako su dosli do tog proracuna kad je palo 4 zuta i 1 crverni na mecu Serif - Partizan. Kako su tebi obracunali? Jedino ako ne racunaju crveni kao 2 zuta ali opet to nema smisla jer je bio direktni crvendac...
By marcgasol
#181653 Svugdje se sada racunaju kartoni kao kartoni (zajedno), dok je nekad uglavnom bilo zbroj zuztih kartona, tako da si nazalost vjerovatno odigrao zbroj kartona.

Ja sam igrao manje od 6,5 kartona, na kraju sam prosao jer je bilo taacno 6. 4 zuta i jedan crveni koji se racunao kao dva zuta, pa je ostalo na granici.

Hvala za prijedloge, oba sam ispratio i dodao PSG kontrahendikep 7,5 rukomet, pa je na kraju sve proslo. Doduse, jako tesko, ali bitno da je 'zeleno'.
By NeLePFC
#181654 Neverovatno. Kakvi smradovi i kakva glupa pravila. Lepo pise broj kartona i sad ova proseravanja i njihova pravila. Bas sam se smorio. I to onaj zadnji karton u 97 minutu i jos nekoliko glupih zutih. Kakva skenjaza.
By enemies
#181675 Lokomotiva - Rijeka manje od 5.5 zutih kartona @1,85 SuperSport

Jedino sta me drzi da ne lupim skroz jako na ovo je cinjenica da je Rijeka sa tri vezane pobjede usla u utrku za to 4. mjesto koje vodi u Europu, ali probat cu se drzat teorije da ima jos dosta kola do kraja i da nisu ovo presudni bodovi, jer proslo kolo Osijek Belupo je bilo jedva 5 kartona, ocekivao sam koji vise iskreno…Ostali svi uvjeti koji mi trebaju za ovu okladu su tu. Prvi i najvazniji je sudac Kolaric kojeg ili igram under ili preskacem, ko ga zna zna o cemu pricam. Drugo u zadnjih 11 utakmica ova dva tima igranih u Zagrebu, u jednoj je bilo 5 kartona, a u ostalih 10 manje od 5. Dalje, prosjek Rijeke je 2.9 kartona, a Lokomotive 2,4.. ali ako pogledamo samo drugi dio sezone, odnosno zadnje 4 utakmice onda je Rijekin prosjek 1,25(s tim da su igrali 2 derbija s Hajdukom i Osijekom), a Loksin 1,75.
Iskreno sam ocekivao 4,5 granicu i manju kvotu na under pa mi nije jasna takva granica jer nisam bas od onih koji misle da kladionice caste. Nadam se da su se vodili nekom prosjekom kartona ekipa gledajuci cijelu sezonu i mozda nekih prethodnih utskmica di je broj kartona znao prelaziti zadanu granicu, ali svi ti susreti su igrani u Rijeci, a tamo je ipak drugacija atmosfera, veci broj gledatelja, veci pritisak na suca i vece su tenzije opcenito nego u Kranjcevicevoj di realno ne znam tko navija za Loksu osim ljudi bliskih sa igracima tog kluba. Jedino ako ne bude velike zustrine radi borbe za Europu ali dosta kola je do kraja i 5 klubova, uz Osijek kojeg isto ocekujem da ce se morati pomuciti da zadrzi to 3 cak i 4 mjesto, se bori za ta mjesta i puno bodova je jos u igri.
Zato po meni ovo je velik value
By Ninca90
#181699 Još jedna situacija koja mi poručuje da je klađenje na poene igrača ipak za rekreativnu nastavu. Imam i detaljan ogled o tome kroz ovih par meseci, ali ostaviću za neki drugi put..

Image
By Jeffrey
#181703 Osasuna-Real tip 2 koef 1.9 večina klada
- moram uzet pobjedu Reala na ovaj koef., očito misle da će Real odmarati jer u utorak igra sa LIV LP ali Ancelotti najavljuje da će krenuti sa Modrićem, vraća se i Courtois na gol, jedino poštedu će dobiti Benzema i Kross se vodi GTD ali po meni i bolje što nema Krossa. Osasuna prosjek od ekipe, neznaju dugo za pobjedu, loša igra i tu di su izvukli x bili su podređeni. Ancelotti najvaljuje da hoće pobjede da vrši pritisak na Barcu i ja mu vjerujem da uzima 3 boda danas.
By Lučki_radnik
Jeffrey wrote:Osasuna-Real tip 2 koef 1.9 večina klada
- moram uzet pobjedu Reala na ovaj koef., očito misle da će Real odmarati jer u utorak igra sa LIV LP ali Ancelotti najavljuje da će krenuti sa Modrićem, vraća se i Courtois na gol, jedino poštedu će dobiti Benzema i Kross se vodi GTD ali po meni i bolje što nema Krossa. Osasuna prosjek od ekipe, neznaju dugo za pobjedu, loša igra i tu di su izvukli x bili su podređeni. Ancelotti najvaljuje da hoće pobjede da vrši pritisak na Barcu i ja mu vjerujem da uzima 3 boda danas.

Samo nekoliko stvari, nije kritika tebi nego opcenito real nema sanse loviti barcu iz 2 ogromona razloga, 8 je jako puno za drugi dio sezone, a drugo barca sve teske utakmice igra kuci, real ima teži raspored dosta, dalje real bez benzeme jako prosjecan jer nema ko gol dati cesto, vinicius procitat, u pamploni je uzarena atmosfera, domacin nema sta izgubiti, sad dosta ekipa radi sta je radila mallorca, provocira viniciusa, ako i prođe naprave mesarski start i ovaj nema muda vise, ne kazem da nece doci 2 ali dosta tesko, realu od sezone ostaje utakmice sezone sa liverpulom i realnije kup da barem malo spase sezonu koja je vise nego losa, prestara su ekipa jednostavno