- idem jače na ovo a zašto, Psg je 99% prvak Fra i njima je ova utakmica sve, pokušat će na sve načine doći do pobjede, Bayern je odličan ali nije nepobjediv, realno nemaju top napadača Chupa Moting iako je trenutno u formi nije taj za mene vrhunski kakvog Bayern zaslužuje, i realno ne vjerujem da će Bayern ovo riješiti lagano bez znojenja i da samo tako utakmica izgubiti draž natjecanja, da Bayern ima prolaz rano, a i nisu ta ekipa koja se zatvara kad vodi, nemaju to , i da se time izgubi na oštrini. Prognozu nebi udarao tu jer po meni koef su nerealni, i value mi je tu x2. U srijedu nema Neymara to je čak + za Psg jer realno trojac Neymar Mbappe Messi trpi obrana , tak da bez Neymara bit če bolja obrana Psg 100% nego sa njih tri u polju, a i napad bi mogao bolje funkcionirati jer malo im jedna lopta. Istina je da bi bilo dobro za kartone da igra Neymar jer zna dobiti a pogotovo iznuditi ali računam da je tu Mbappe i tko je gledao utakmicu u Parizu kad je ušao zadnjih pola sata bilo je problema, tad je i krenula oštrina, tako da on sam je u stanju dva na sebi kartona izvuči, a isto ako krene nervoza sklon je popuštanju živaca i kartonima. Prva tekma ova oklada prošla, sad još bolje za kartone jer sudi Orsato inače je top za kartone i moram ga uzet na ovom derbiju i to margina 4.5 bit će utakmica za Psg sve ili ništa i sami mogu pokupiti 3-4 komada kao od šale tako da vjerujem da ide to na 5-6
Nasir Jones wrote:Danas cu zbog statistike h2h uzeti pobjedu sassuola i da ce sassuolo dati tacno 3 gola, kvota na bet365 6.50. Zamene ima vaule.
Sassuolo win 3-2
Tsc - Crvena Zvezda gost daje gol u drugom
Benfika - Briz domacin daje gol u prvom
Danas ovako. Pocetni ulog 1000, igram 9 koraka do milion!
Dokaz o uplati i kvoti ostavljacu printskrin.
https://prnt.sc/1ozY6DfwCLi6
Aj pa nek nam krene lepo
P.s. piramida je prebacivanje dobijen kesa sa kvotom dva, u devet koraka sa 1000 do milion