Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By zbrpfc
#18351 trpajte na kuban u petak dok kvota nije drasticno pala, i Tepic je sinoc povrijedio zadnju lozu te nece igrati protiv kubana, tako da stvarno  ne vidim nacin da ih pobijedimo u petak

edit: takodje moze se i fin surebet ostvariti, neke kladare drze jos 1.85 na kuban, sportplus, premier, a do petka ce pasti na 1.4 ako ne i nize, dakle 1x ce se moci naci i po 2.5  kvoti
By mixer93
kebo2 said
 bet at home kladionica ima 5e voucher bez depozita, potrebno je učiniti par koraka prvo.

ako nekog zanima sve pise na ovom linku: http://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus

Nije mi bas skroz jasno sta sve treba da se uradi posto je na nemackom, ako ti nije problem da objasnis kako si dosao do vaucera bio bih ti vrlo zahvalan a verovatno i ostali ovde. :)
By nike2310
#18401 bok ljudi.pratim vas  neka 2-3 tjedna i odlicni ste.nadam se da cu uz vas stec dovoljno znanja da mogu i sam napisat poneku analizu.nego da vas pitam - stavio sam 40€ na fortunawin i nisam dobio bonus.dali ga vise nema ili ce doci kasnije ili sto?
By MvP39
nike2310 said
bok ljudi.pratim vas  neka 2-3 tjedna i odlicni ste.nadam se da cu uz vas stec dovoljno znanja da mogu i sam napisat poneku analizu.nego da vas pitam - stavio sam 40€ na fortunawin i nisam dobio bonus.dali ga vise nema ili ce doci kasnije ili sto?

Vjerojatno je ovo razlog: "Također, da bi se aktivirao bonus, prvu uplatu potrebno je izvršiti u 10 dana od vaše registracije. U suprotnome bonus propada tako da vodite računa o tome."
By nike2310
#18403  ja sam to pomislio ,ali pogledao sam,registrirao sam se 20.01. a sad je 28.01. :-/ pa nije vrag da mi nece dat bonus jebo ih ja :)i
By MvP39
nike2310 said
 ja sam to pomislio ,ali pogledao sam,registrirao sam se 20.01. a sad je 28.01. :-/ pa nije vrag da mi nece dat bonus jebo ih ja :)i

Onda im se javi na mail dat ce ti :)