- veliki value, na oslabljen Wash skače mu usage rate, još spursi sa druge strane. U tekmi 31.01. di je bio BO pa dobio 33 min sa klupe 9skokova, 25 poena. Pošto nema Kuzme i Beal očekujem visoku minutažu za Avdiju. Zadnje 3 tekme kad je dobio ozbiljniju minutažu prebacio ovu marginu, protiv ozbiljnijih ekipa , a Spursi koje boli tuki za obranu, skok, vjerujem da u tih 33+ minute ide na 8skokova.
GS igra veceras sa Filom na domacem parketu sto je prvi razlog za uzeti Klaya po ovoj za njega prilicno niskoj grani.Takodje imace I povoljniji match up od Karija kojeg ce cuvati Melton koji je dobar defanzivac.
Bez neke opsezne analize, matchup Eubanks, Tajbul/Lavine, Derozan OUT. Uvek dobar izbor za ne uzeti, ali u ovakvoj konstalaciji snaga bi bila sramota da ne dobaci do 20, ipak sve je moguce. Lillard GTD, deluje mi kao egal u oba slucaja. Dobre brojke kontra Blazersa za standarde njegove promenljive forme.
Boston kuci otvara dobro utakmice, skoro pun roster igraca. Prva postava bi morala da odradi dobar posao na pocetku tekme. Vise puta sam rekao da pratim i volim prve cetvrtine.
Srecno!
Ista meta, isto odstojanje, 7 laganih asistencija prije 2 dana, očekujm i večeras minimum 5. Brooks se vraća u petorku al’ to ne utiče mnogo na pick, Morant opet sa klupe što je svakako dobra stvar jer će Bene imati više loptu kod sebe. JJJ trpa kao lud, očekujm tu 2-3 lagana assista, run&gun tekma gdje će Bane imati tih laganih dodavanja na zicer u kontrama. Nema šta, očekujem da ima 4/4 na ovu granicu protiv Rockets-a za ovu sezonu.
Večeras idem sa ovim momčićem, koji je u odličnoj formi...bori se za novi ugovor, skoro " pa sam " vuče Lakerse. Dobija sve više i više minuta. Zadnju tekmu protiv Phoenixa 39 minuta na terenu, 11 asista i 25 poena. Iskreno ja ga večeras vidim na sigurnih 8 asista...a po ovoj kvoti, i po trenutnoj formi..ja ovo moram probati. Znamo da OKC muku muči sa reketom, tako da očekujem samo par komada prema Davisu. Lakersima jako bitna tekma, nemaju više pravo na kalkulacije, igraju kod kuće...večeras će 5 najboljih igratu sigurno po 36 37 min...ekipa sretno svima.
Ocekujem razvaljivanje Jute veceras, bilo je Lopez ili Bobiska, malo veca granica na Lopezu, ocekujem da ce starteri Milvokija zavrsiti posao ranije i vise minuta za Portisa, takodje igram svakog iole kvalitetnijeg centra protiv Jute. Bobi ume i za 3p tako da je to jos jedan plus po meni…
Ali kako me ide u poslednje vreme ne bi me cudilo da igra 7min i ima sut 1/6