Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
Smits & Gisli 4+ 1.40
Rubin 4+ 1.61

@2.25

Odigrao jutros ovaj double po 2.50 ali jbg nisam stigao pisati analizu a kvote uvijek brzo padaju.

Smitsa je objasnio Rovinjez, sto dodsti za covjeka koji svaku dosad ide 7+ a vecinom i 9,10 komada. 4 gola za njega ne smiju biti problem.
Gislija smo uparili sa Smitsom proslo kolo i proslo je glatko, Gisli je fantastican i trpa ne vadi kad je u dresu Magdeburga. Obojica su debelo preko ove grane svaku utakmicu nakon sp pa isto ocekujem i danas jer im je pobjeda pod mus.

Rubina jako volim igrat over, zahvalan lijevi vanjski koji ispali uvijek svoju dozu suteva i 4 gola je prilicno realno za njega. U 8 kola nakon SP kma 6 overa na ovu granicu. Nas Horvat je dobio otkaz pa se nadam da ce Rubin imati jednako vaznu ulogu i dalje u ekipi, a trebao bi.
Goppingen jako puno prima s lijevog vanjskog i ovo bi trebalo proci bez problema
By kokolo50
#186234 Bet365 digao Smitsa na 9.5. Ne sječam se da sam ijednog igrača vidio na ovolikoj margini,mislim da sam vidio maksimum 8.5,i to kod repki kada su Kiro i Jicha igrali.
Magdeburgu je kao štu su Sergio i Rovinjez pisali mus danas dobiti,najbolje ako može što prije da se sačuvaju igrači za prvenstvenu tekmu sa Kielom,ali i za Final4 Kupa. Tekma kontra Kiela je bitna za prvenstvo jer kod Njemaca nema doigravanja,a igraju sa Lemgom u 1/2 finalu kupa,koji na jednu tekmu uvijek mogu biti nezgodni.

Flensburg - Leipzig (1 i više od 59.5 golova) 2.06 PSK

Flensburg je tu,u prikrajku,3 boda iza vodečeg Kiela,te vreba priliku za uskočiti na jednu od prve dvije pozicije za LP. Ja sam se premišljao igrati hendi,ili broj golova Flensburga,ali ču probati nešto drugo.Trenutno su u najboljoj formi u Bundesligi, u zadnjih 10 tekmi imaju 8-1-1,dok Kiel kao drugi ima 8-0-2. U zadnjih 16 tekmi ne znaju za poraz,a tu uključujemo Bundesligu,Kup te Evropsku ligu. Zadnji poraz su doživjeli upravo na gostovanju kod Leipziga 31-30. Razlika tada i onda je to da je u Flensburgu tada bila "bolnica na kraju grada" dok je Leipzig bio u formi i kompletan. Problem Leipziga je ozljeda njihovog prvog strijelca Viga Kristanssona,koji je u toj pobjedi 31-30 bio prvi strijelac sa 9 golova. Nakon što je Leipzig prvo dobio Lowena doma,a nakon toga i Kiela u gostima,sljedili su porazi od Erlangena u gostima,te dva domača od Gummersbacha i Hannovera. Tu se vidi koliko fali Kristiansson u igri,a iako je Šime Ivić OK zamjena,ne može pružiti koliko i Vigo u oba smjera,napadu ali i obrani. Inače Šime je preuzeo pucanje 7m,ali ne znam ako fula tko je onda na redu pa mi je grana od 5.5 malo previše. Flensburg je danas kompletan,te očekujem da uzvrate za poraz Leipzigu a s obzirom kako igraju očekujem ih preko ove margine od 32 gola,možda i 34+ s obzirom koliko je Leipzig primao od Erlangena i Gummersbacha. S druge strane se nadam da neće biti baš teškog razbijanja,te da Leipzig može do nekih 26/27 golova danas što bi bilo dovoljno za prolaz ovoga tipa.
By kokolo50
#186236 Ma Bet zna često izbaciti nebulozne grane. Recimo stavili su Gislija na 6.5,a on ne puca penale. Može on do 7,ništa ne kažem,ali realno bi mu normalna grana trebala biti 4/5.5. Osim ako ne prate tebe i Rovinjeza pa ima gro uplata na njih dvojicu,pa su ovi podigli grane. :D Daj se raspišite da će recimo Marsenić danas bar 7/8 zabiti. Da dignu njega ne jedno 6.5 :D
By kokolo50
#186244 Ništa od overa golova,uspio uhvatiti nešto LIVE. Zanima me grana na Smitsa kontra Kiela. Koliko će bookiji postaviti? Barem 7.5 mislim.
By SergioRodriguez
#186245 I mene gisli ispalio...samo 3 suta danas...smits i damgard kombiniramo preko 30 suteva...damgard siledija se vratio na svoje

Rubin glatko...stalo me opasno

I ja naplatio flensburg i magdeburg na poluvremenu barem nesto