Gallinari8 wrote:Jeff sta ćemo sa Antom?
Ja sam ga već udario 14.5-, ali glupo mi pisati više, reće ljudi da imam nešto protiv njega
Gallinari8 wrote:Jeff sta ćemo sa Antom?
Niliw wrote:@Dzefri
Ima smisla to za Partizan, al opet prvi deo sezone tj samo pocetak znao je Partizan da igra sa dosta smanjenom minutazom Pantera, tako da videćemo, ja očekujem opet brzu utakmicu
Više mi igra ovo sto Lesora nema, biće to još veća rupa u reketu, ne znam da li Tavaresa 10.5 preko ili Poiriea 6.5 preko
Mada Tavares 5.5 skokovi preko je odlična margina, ali Bog zna kakvo je stanje s njim
LaVine wrote:Meni je nekako logicno da Smailagic ovo lagano prebacuje.Prvo sto se vidjelo u prvoj utakmici da izvlaci Tavaresa napolje sa sutevima za 3, a i ookazao je da je brzi od njega. Trebalo bi da ima dosta lopti da mu ptoba nabizi koji faul ili mu nategnuti to koljenotakodje njega moze da isforsira danas jer ce potrncijalnoj cetvrtoj igrati manje.
Po mom misljenju drugi je Madar jer mislim da Exuma nece danas forsirati, a ni Nanelija jer isto mislim da cr probati da dobije veceras ali ne pod svaku cijenu. Ipak je poliginale bez Pantera bas bas teska misija.
Moj misljenje ide na pobjedu ali sa rezervnom kombinacijom, a glavne zamisli za pobjedu bez Pantera su u sledecoj utakmici.Tako da danas idu Madar i Smailagic dok se Naneli, Exum cuvaju za sledeci mec kada se vrati Lesor.
Opadno kod Smailagica je samo da ne udje u ptoblem sa faulovima.
Smailagic over
Madar over
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]