Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Niliw
#189096 @Dzefri

Ima smisla to za Partizan, al opet prvi deo sezone tj samo pocetak znao je Partizan da igra sa dosta smanjenom minutazom Pantera, tako da videćemo, ja očekujem opet brzu utakmicu

Više mi igra ovo sto Lesora nema, biće to još veća rupa u reketu, ne znam da li Tavaresa 10.5 preko ili Poiriea 6.5 preko

Mada Tavares 5.5 skokovi preko je odlična margina, ali Bog zna kakvo je stanje s njim
By Jeffrey
Niliw wrote:@Dzefri

Ima smisla to za Partizan, al opet prvi deo sezone tj samo pocetak znao je Partizan da igra sa dosta smanjenom minutazom Pantera, tako da videćemo, ja očekujem opet brzu utakmicu

Više mi igra ovo sto Lesora nema, biće to još veća rupa u reketu, ne znam da li Tavaresa 10.5 preko ili Poiriea 6.5 preko

Mada Tavares 5.5 skokovi preko je odlična margina, ali Bog zna kakvo je stanje s njim

Tavares skokovi slažem se. Što se tiče manje poena Partizana realno Panter je brutalno šutirao za 3 poena prve dvije tekme nema Partizan realno igrača koji će to nadomjestiti, falit će i Off skokovi jer nema Lesora neznam, očekujem da malo Real stegne obranu a i Željko će morati primjeniti drugu taktiku večeras teško će dobiti tekmu na poen više bar ja tako gledam. Iako može me ujebati penal završnica , uzeo sam partizan under pa kako bude bude za niži stake
By Ticko994
#189136 Hanga -5.5 1.85

U poslednja 3 meca igra do 7 minuta.. ako za to vreme prebaci ovu marginu onda...
Exum 15.5 1.85 / 17.5 1.45
Vuce tu povredu noge..na bugarskom sajtu ga drze 12,5

Andjusic 6.5

Ovaj ako prebaci pokojnik onda...... ne znam
By Niliw
#189145 https://twitter.com/losmiratkovic/statu ... 44324?s=46

Andjusic 5.5 preko balkan bet

Uzdam se u neku minutažu, ima mi smisla, da će malo i pricuvati Exuma Nanelija, Egzuma pogotovo da ne bude bas da nije povredjen, Andjusic solidan igrač koji eto nema mesta u ovom timu, doduše sad nema Pantera, nekako mi ima smisla da dobije minute pogotovo ako Real bude ovo dobio, jeste da ga nema u većim mecevima ali nekako mislim da može nocas ovo preci

Uz to Exum mi je manje, bio je u Socceru 16.5 tokom dana
By LaVine
#189147 Meni je nekako logicno da Smailagic ovo lagano prebacuje.Prvo sto se vidjelo u prvoj utakmici da izvlaci Tavaresa napolje sa sutevima za 3, a i ookazao je da je brzi od njega. Trebalo bi da ima dosta lopti da mu ptoba nabizi koji faul ili mu nategnuti to koljeno :D takodje njega moze da isforsira danas jer ce potrncijalnoj cetvrtoj igrati manje.
Po mom misljenju drugi je Madar jer mislim da Exuma nece danas forsirati, a ni Nanelija jer isto mislim da cr probati da dobije veceras ali ne pod svaku cijenu. Ipak je poliginale bez Pantera bas bas teska misija.
Moj misljenje ide na pobjedu ali sa rezervnom kombinacijom, a glavne zamisli za pobjedu bez Pantera su u sledecoj utakmici.Tako da danas idu Madar i Smailagic dok se Naneli, Exum cuvaju za sledeci mec kada se vrati Lesor.
Opadno kod Smailagica je samo da ne udje u ptoblem sa faulovima.

Smailagic over
Madar over
By Niliw
LaVine wrote:Meni je nekako logicno da Smailagic ovo lagano prebacuje.Prvo sto se vidjelo u prvoj utakmici da izvlaci Tavaresa napolje sa sutevima za 3, a i ookazao je da je brzi od njega. Trebalo bi da ima dosta lopti da mu ptoba nabizi koji faul ili mu nategnuti to koljeno :D takodje njega moze da isforsira danas jer ce potrncijalnoj cetvrtoj igrati manje.
Po mom misljenju drugi je Madar jer mislim da Exuma nece danas forsirati, a ni Nanelija jer isto mislim da cr probati da dobije veceras ali ne pod svaku cijenu. Ipak je poliginale bez Pantera bas bas teska misija.
Moj misljenje ide na pobjedu ali sa rezervnom kombinacijom, a glavne zamisli za pobjedu bez Pantera su u sledecoj utakmici.Tako da danas idu Madar i Smailagic dok se Naneli, Exum cuvaju za sledeci mec kada se vrati Lesor.
Opadno kod Smailagica je samo da ne udje u ptoblem sa faulovima.

Smailagic over
Madar over

Gledao sam i ja Madara(JAM MADAR JAM MADAR PARTIZANE NAPADAJ), ali obzirom da Jevreji vladaju svetom i da im ne verujem ništa resih da ga zaobidjem jer ovih 6.5 su mi sumnjivi, ali imamo slične rezone oko utakmice svakako

Za Smailagica može biti veliki problem faulovi jer je retko neinteligentan igrač, jer kad ga krene, naravno da će da napravi neke gluposti a mislim da će Tavares ako zaigra znati to da iskoristi. Bio je jutros 7.5 sad vidim i do 9.5 ide

*Udelite mi titulu Kanje Westa ovog foruma slobodno
By MTD
#189158 Sta pocini Hale u trecoj cetvrtini! :!: :!:

19 poena za 7 minuta, bravo majstore

Sledece sezone ga ocekujem u nekom solidnom Evrokup timu u najmanju ruku