Ali Nedovic redovno puni Zadar 12.5+ bi trebalo da dodje, Campazo kao i u prvoj 6,5+ asisti, ne ocekujem sad neku egal tekmu ali koliko toliko otpor Zadra i da imaju 25+ minuta pomenuta dvojica.
Proverio sam malo stats i video da je Bozic igrao poslednja dva meca protiv CZV 40 min
2paNN wrote:Danas cekam ponudu negde da izadje i sa skokovima i asistima, za sad je nema u Srbiji..
Ali Nedovic redovno puni Zadar 12.5+ bi trebalo da dodje, Campazo kao i u prvoj 6,5+ asisti, ne ocekujem sad neku egal tekmu ali koliko toliko otpor Zadra i da imaju 25+ minuta pomenuta dvojica.
Proverio sam malo stats i video da je Bozic igrao poslednja dva meca protiv CZV 40 minza sad ga imam na 19.5 poene mislim da sa tom minutazom kuci mora preci, ali bi voleo da vidim ponudu za skokove npr 5,5+ ili asist 3,5+.. PRA sigurno necu imati nigde.
Imas u Admiralu Nedovic 13.5 Campazzo 7.5 Bozic asist 5.5 i 9,5 skokovi
corredore wrote:2paNN wrote:Danas cekam ponudu negde da izadje i sa skokovima i asistima, za sad je nema u Srbiji..
Proverio sam malo stats i video da je Bozic igrao poslednja dva meca protiv CZV 40 minza sad ga imam na 19.5 poene mislim da sa tom minutazom kuci mora preci, ali bi voleo da vidim ponudu za skokove npr 5,5+ ili asist 3,5+.. PRA sigurno necu imati nigde.
Imas u Admiralu Nedovic 13.5 Campazzo 7.5 Bozic asist 5.5 i 9,5 skokovi
Bogami dobre cifre su mu nagurali, opet je najbolja opcija poeni..
JohnnyNoCash wrote:Joj Motleya cigana sta uradi, pa cekam 154.5- ojjjjjj jel realno ovo
Realno je brate, nasa svakodnevica...