- 11 May 2023, 09:43
yoldza wrote:Sve čestitke navijačima FMP na prolasku Reala dalje...ipak limenke navijaju za sve i jedan klub koji nije Partizan ...
Ha ha, pusti ih, Fabrika Maramica Papirnih, opet će biti reciklirani,uskoro
Mora se biti realan, ne možeš na silu sa 5 6 igrača u rosteru na F4,kad bi mogli Smajlaga,Mladi Danilo, Trifun, Tristan, Kopriva , Madar da odu na F4 onda Barsa Fener Efes Real i slični bogati klubovi ne bi dovodili po 15 vrhunskih igrača za sezonu.
Sad su Partizan i Žoc najpametniji a ostali su vrane. npr Fener na centru Jekiri MOtli Buker, brdo mesa na centru,a ti dovedeš Koprivu i onog Slovaka što su ga vratili u Juventud i oćeš da pobediš Tavaresa,kad bi to tako moglo. Barsa dovela Mirotu i Satoranskog iz NBA,Laprovitolu iz Reala,Kalinića najboljeg iz Zvezde i aba prošle godine,Veselog iz Fenera,Kori Higinsa iz CSKA itd itd i mi očekujemo da mladi Danilo i Kopriva prorade protiv njih u polufinalu i pobede ih,naravno pre toga ćeš da pobediš Real u Madridu 3 puta. Pa Realovi povređeni igrači + Jabusele koji nisu igrali protiv Partizana mogu da pobede svakog u evroligi.
Pa Feneru dođe Dorsi kao šlag na tortu posle punog rostera. Da ga je doveo Partizan ili Kampazza na pleju imao bi neke šanse za F4.
Ovako ja prvi iskreno nisam verovao u top 8 da će se ući. Izgubio sam opkladu za top 8 sa drugarom,mada mi je bilo drago zbog te izgubljene opklade.