Volim da igram ovakve igre, sto se kaze lepe kvote!
Volim da igram ovakve igre, sto se kaze lepe kvote!
JohnnyNoCash wrote:Za sutra odmah
Fognini Ofner 4+ seta 1.55 6/10✅
Kachanov - Kokkinakis 36.5+ 1.90 6/10✅
Oba tenisera bez izgubljenog seta do sada u prva dva kola. Ofner je za razliku od Talijana prošao i kvalifikacije, igra zaista kvalitetno, uvjerljiv na svojijm servis gemovima. Fognini je i u prošlom meču imao padove u igri što je očekivao za njegove godine, ali ja naprosto ne vidim kako ovo ne može doći...
Smiješna kvota na Kačanova, zaista smiješna. Gledao sam prvi meč protiv Lestienna, nije se mogao sastaviti sa lopticom, nakon toga povreda lista francuza i sa vremenom je hvatao momentum i slavio, ma da je i u tom petom setu bilo dosta ' nestabilno'. Kokkinakis riješio iskusnog drogeraša Evansa i onda Wawrinku u zaista epskom meču, moram pohvaliti obojicu na igri, pa ne vidim po čemu je ova kvota od 1.30 na Rusa takva kakva jest. Vjerujem u četiri seta i dosta gemova, jer obojica igrača imaju prilično kvalitetan servis.
JohnnyNoCash wrote:JohnnyNoCash wrote:Za sutra odmah
Fognini Ofner 4+ seta 1.55 6/10✅
Kachanov - Kokkinakis 36.5+ 1.90 6/10✅
Oba tenisera bez izgubljenog seta do sada u prva dva kola. Ofner je za razliku od Talijana prošao i kvalifikacije, igra zaista kvalitetno, uvjerljiv na svojijm servis gemovima. Fognini je i u prošlom meču imao padove u igri što je očekivao za njegove godine, ali ja naprosto ne vidim kako ovo ne može doći...
Smiješna kvota na Kačanova, zaista smiješna. Gledao sam prvi meč protiv Lestienna, nije se mogao sastaviti sa lopticom, nakon toga povreda lista francuza i sa vremenom je hvatao momentum i slavio, ma da je i u tom petom setu bilo dosta ' nestabilno'. Kokkinakis riješio iskusnog drogeraša Evansa i onda Wawrinku u zaista epskom meču, moram pohvaliti obojicu na igri, pa ne vidim po čemu je ova kvota od 1.30 na Rusa takva kakva jest. Vjerujem u četiri seta i dosta gemova, jer obojica igrača imaju prilično kvalitetan servis.
2/2. Nadam se da ste ispratiliValjda sam se iskupio za jučerašnji dan koji je bio katastrofalan
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]