Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:Za sutra odmah
Fognini Ofner 4+ seta 1.55 6/10✅
Kachanov - Kokkinakis 36.5+ 1.90 6/10✅

Oba tenisera bez izgubljenog seta do sada u prva dva kola. Ofner je za razliku od Talijana prošao i kvalifikacije, igra zaista kvalitetno, uvjerljiv na svojijm servis gemovima. Fognini je i u prošlom meču imao padove u igri što je očekivao za njegove godine, ali ja naprosto ne vidim kako ovo ne može doći...

Smiješna kvota na Kačanova, zaista smiješna. Gledao sam prvi meč protiv Lestienna, nije se mogao sastaviti sa lopticom, nakon toga povreda lista francuza i sa vremenom je hvatao momentum i slavio, ma da je i u tom petom setu bilo dosta ' nestabilno'. Kokkinakis riješio iskusnog drogeraša Evansa i onda Wawrinku u zaista epskom meču, moram pohvaliti obojicu na igri, pa ne vidim po čemu je ova kvota od 1.30 na Rusa takva kakva jest. Vjerujem u četiri seta i dosta gemova, jer obojica igrača imaju prilično kvalitetan servis.

2/2. Nadam se da ste ispratili :) Valjda sam se iskupio za jučerašnji dan koji je bio katastrofalan :?
By enemies
JohnnyNoCash wrote:
JohnnyNoCash wrote:Za sutra odmah
Fognini Ofner 4+ seta 1.55 6/10✅
Kachanov - Kokkinakis 36.5+ 1.90 6/10✅

Oba tenisera bez izgubljenog seta do sada u prva dva kola. Ofner je za razliku od Talijana prošao i kvalifikacije, igra zaista kvalitetno, uvjerljiv na svojijm servis gemovima. Fognini je i u prošlom meču imao padove u igri što je očekivao za njegove godine, ali ja naprosto ne vidim kako ovo ne može doći...

Smiješna kvota na Kačanova, zaista smiješna. Gledao sam prvi meč protiv Lestienna, nije se mogao sastaviti sa lopticom, nakon toga povreda lista francuza i sa vremenom je hvatao momentum i slavio, ma da je i u tom petom setu bilo dosta ' nestabilno'. Kokkinakis riješio iskusnog drogeraša Evansa i onda Wawrinku u zaista epskom meču, moram pohvaliti obojicu na igri, pa ne vidim po čemu je ova kvota od 1.30 na Rusa takva kakva jest. Vjerujem u četiri seta i dosta gemova, jer obojica igrača imaju prilično kvalitetan servis.

2/2. Nadam se da ste ispratili :) Valjda sam se iskupio za jučerašnji dan koji je bio katastrofalan :?

Ja sam uzeo fogninija 4+
Imam jos hurkacza 4+
Mussettija 4+
I da fokina smije uzet 1 set

Jucer prosao hendikep onaj na molcana, teze nego sto izgleda
By Rudy5
#192001 Johny obojica na kraju prošli Khachanova iako se nismo baš složili,od onog gema kod 3 3 u trećem setu koji je trajao 15ak min previše je bio indisponiran i pao je malo nakon tog a mogao je tu prelomiti,kasnije okrenuo dramu u četvrtom,obojica su pali na zemlju nakon zadnja 2 poena
E moj Rublev ,treba li išta dodati, 2 1 i 5 4 30 15 u 4om setu pogodi Sonego as za 30 oba pa za gem loptu flat forhend svom snagom doslovno,pa onda na 5 4 u tie breaku izbaci drugi servis u out,na 5 5 pogodi Sonego liniju za set loptu a na set loptu čovik poklon poen krivom procjenon..kasnije u petom setu Rublev ima 2 bl za brejk i mirnocu,pogrijesio u rallyju ,kasnije se glava pošundrala....lik je lik
By JohnnyNoCash
#192003 Jebiga Rudy, moglo je i u prvom setu kod 2:4 da Kokkinakis odmah dođe do seta da se nije ugasio. Ali baš zato sam i tipovao over jer znam koliko je Kačanov nekonstatan, još uvijek se nije desilo da je vezao dvije pobjede bez izgubljenog seta u karijeri na RG (bez obzira bile to kvalifikacije ili glavni ždrijeb). Opet kad uradiš suma sumarum ne isplati se na 1.3 strepiti pobjedu kad je lako moglo da ode u pet setova, a tu je sve moguće :)
By Rudy5
#192008 Je,dosta čudan Khachanov na ovom RG ali je opet drugi tjedan tu,mislim da će dobit Sonega ,puno je kompletniji igrač i ne događa mu se u glavi toliki haos ko u Rubleva,baš mi je krivo za njega danas ali eto,idemo sutra ima dobrih parova 3.kola
By JohnnyNoCash
#192022 Ćorić - Etcheverry 2 1.70 2/10✅
Altmaier - Dimitrov 34.5+ 1.70 4/10❌
Cerundolo - Fritz 3.5+ seta 1.55 6/10✅

Jedini razlog što mi je Ćorić najmanji ulog jeste što igram ishod. Borna treći meč na RG-u, i sva tri će igrati protiv Argentinaca, uspješno je prošao Coriu i Cachina. Zadnji meč je to bilo nekako jedva, na mišiće, dok je Etcheverry rutinski riješio Hanfmana, u prvom kolu mu predao Draper, ma da je i tu bio bolji. Igrali su već jednom u Peruđi prošle godine, Argentinac slavio sa 2:0. Vjerujem da i danas dobija obzirom na formu, pa i podlogu gdje su dosta sporije loptice, što bi više trebalo odgovarati Argentincu.

Svi smo pogledali makar sažetak i najbolje trenutku pobjede Njemca protiv Sinnera, odigrao fantastično. Dimitrov za sada bez izgubljenog seta, oba meča rutinski, ali je u oba meča imao svoje epizode gdje je gubio svoje servis gemove. Vjerujem da mu Njemac može otkinuti makar jedan set, i tako malo zakomplikovati meč.

Cerundolo - Fritz nekako najsigurniji par danas. Publika neće biti na strani Amerikanca to je sigurno, obzirom da ih je ušutkao zadnji meč kad je slavio protiv Rinderkneha, pa su mu toliko zviždali da nije mogao održati pobjednički govor. Ipak Fritz im se zahvalio i rekao da mu je to dalo dodatnu energiju da okrene meč u svoju korist. Cerundolo također jako dobar na zemlji, ovdje mi je baš izgledno 4, pa ako ne i 5 setova vrlo lako moguće.
By Bodibond
#192031 Koliko sam pogadjao do ovog smrdljivog French opena toliko sam im vratio za ovih par dana...neverovatno koje sranje od rezultata.
Danas, kad se najmanje ocekivalo tiket prosao...prvi na od nedelje.

Fognini 4+ setova
Hurkacz 4+ setova
Tsitsipas under gemova ceo mec

Za sutra mi je smesna kvota na Dimitrova... Altmaier ubija vec par turnira, od Madrida dere sve redom.
Definitivno i tu stavljam 4+ setova

Nishioka 4+ setova, Fritz 4+ setova, Coric 4+ setova mada sam siguran da dobija Etchevery
By malsha9323
#192032 Coric-Etcheverry 4-5 @ 1.55 1/10 ❌

Moze Borna ovde izvuci set i ako Argentinac igra ozbiljan tenis, ne ocekujem "metlu" u svakom slucaju,

Cerundolo-Fritz 4-5 @ 1.50 1/10 ✅✅

Johnny sve lepo objasnio, mislim da Fritzu prija neprijatelj sa tribina, blizi mi je pobedi ovde

Altmaier- Dimitrov H1 +6.5 gemova @ 1.65 1/10 ❌

Vanserijska partija protiv Sinnera, samo da se nije emotivno ispraznio nakon velike pobede

Zverev- Tiafoe H1 -1.5 setova @ 1.65 1/10 ✅✅

Nadam se da je Zverev pronasao ritam, ne vidim u kom segmentu bi Tiafoe mogao da mu parira, jedino uz dosta trcanja i da crpi neku energiju sa tribina, ako uvuce publiku u mec. Opet mi je eventualni jedan set tu neki maksimum.

Na narodnom kombinovao jos:

Seyboth win❌
Jarry TB yes✅
Etcheverry win✅
Fritz win❌