Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
KENZO_13 wrote:12.5 McCollum preko
12.5 Mirotic preko
9.5 Lessort preko

Premier kladionica

Ne sviđa mi se Mirotić , Lessort slažem se , uvijek nabrijan protiv zvezde. Ja sam čak Mirotića htio 14.5- a zašto, stišče ga uprava za smanjenje plaće, njega najviše pošto ima 5miliona a on navodno ne odustaje, protiv Unicaje nije prebacio 14 još, loše igra u zadnje vrijeme mislim da je zbog toga što hoće da smanje mu lovu. Barca ima širinu tu je preko 10 ozbiljnih igrača. I da Mirotić je navodno sve već dogovorio seli se u Milano od sljedeće sezone tak da ga boli tuki , po meni išao bi under danas.
By Gurovic15
#192602 Yoldza
Ucenik

eno gvardiola uzeo titulu lige samp. napokon sa sitijem,jel je to doslo vreme i da Zeljko uzme titulu?

nista negativno pitanje
moje licno misljenje da zvezda uzima 3-1,samo neznam da li veceras uzima brejk ili sledeci mec
o igracima ovu prvu mislim je sve bukvalno nagadjanje ko ce vise-manje jer smo gledali vise scenarija tj taktika trenera
By RussellWestbrook
#192605 Veceras pocinje najnebitnija kosarkaska plej of serija, u kojoj cemo vidjeti 2% kosarke i ostalih 98% ce biti saopstenja sa jedne i druge strane, u ovo 2% kosarke vise ce biti bacanja i faulova nego samo igre

I groblje i ciganija ce igrati evroligu idice sszone tako da ovo ne treba ni igrati, samo se budale loze na ovo
By yoldza
Gurovic15 wrote:Yoldza
Ucenik

eno gvardiola uzeo titulu lige samp. napokon sa sitijem,jel je to doslo vreme i da Zeljko uzme titulu?

nista negativno pitanje
moje licno misljenje da zvezda uzima 3-1,samo neznam da li veceras uzima brejk ili sledeci mec
o igracima ovu prvu mislim je sve bukvalno nagadjanje ko ce vise-manje jer smo gledali vise scenarija tj taktika trenera

realno sve je bolje do dva FMP u finalu :arrow: ...ono je bio cirnge u KSL