KENZO_13 wrote:12.5 McCollum preko
12.5 Mirotic preko
9.5 Lessort preko
Premier kladionica
Ne sviđa mi se Mirotić , Lessort slažem se , uvijek nabrijan protiv zvezde. Ja sam čak Mirotića htio 14.5- a zašto, stišče ga uprava za smanjenje plaće, njega najviše pošto ima 5miliona a on navodno ne odustaje, protiv Unicaje nije prebacio 14 još, loše igra u zadnje vrijeme mislim da je zbog toga što hoće da smanje mu lovu. Barca ima širinu tu je preko 10 ozbiljnih igrača. I da Mirotić je navodno sve već dogovorio seli se u Milano od sljedeće sezone tak da ga boli tuki , po meni išao bi under danas.
Lessort 9.5 over
Leday 12.5 under
Smailagic 9.5 under
Vildoza 7.5 over
Dobric 10.5 under
Mitrovic 10.5 under
kv 15 @ pinnbet alt granice stake 0.25/10
Ucenik
eno gvardiola uzeo titulu lige samp. napokon sa sitijem,jel je to doslo vreme i da Zeljko uzme titulu?
nista negativno pitanje
moje licno misljenje da zvezda uzima 3-1,samo neznam da li veceras uzima brejk ili sledeci mec
o igracima ovu prvu mislim je sve bukvalno nagadjanje ko ce vise-manje jer smo gledali vise scenarija tj taktika trenera
I groblje i ciganija ce igrati evroligu idice sszone tako da ovo ne treba ni igrati, samo se budale loze na ovo
Gurovic15 wrote:Yoldza
Ucenik
eno gvardiola uzeo titulu lige samp. napokon sa sitijem,jel je to doslo vreme i da Zeljko uzme titulu?
nista negativno pitanje
moje licno misljenje da zvezda uzima 3-1,samo neznam da li veceras uzima brejk ili sledeci mec
o igracima ovu prvu mislim je sve bukvalno nagadjanje ko ce vise-manje jer smo gledali vise scenarija tj taktika trenera
realno sve je bolje do dva FMP u finalu