Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jack Reacher
#193911 Lessort 7.5- sk (Premier) ✅✅

Derbi današnjeg dana igraju Barca i Panata. Nakon četiri uzastopne pobjede Barca je pretrpjela prvi poraz u derbiju protiv Reala iako su i tu bili blizu da uzmu puni plijen. Danas će biti bez Laprovittole dok bi Vesely po najavama trebao igrati nakon što je propustio drugo poluvrijeme protiv Valencie u prvenstvu. Sa druge strane Panata je na omjeru 2-3 što i ne zvuči toliko loše ali su već četiri utakmice odigrali na domaćem terenu. Ataman još nije posložio kockice što je donekle i razumljivo jer je doveo skoro skroz novu ekipu. Danas će biti znatno oslabljeni neigranjem Sloukasa i Vildoze. Sa ove utakmice moj tip je manje skokova na centra gostiju Lessorta. U dosadašnjem tijeku Eurolige bilježi redom 10,6,4,4,14 skokova za nešto manje od 30 minuta na parketu. Za danas mislim da je ovo ipak prevelika granica najviše na osnovu ove zadnje utakmice gdje je prikupio 14 skokova. Lessort se lako da isprovocirati i nekako mislim da će nasjesti na tu foru od Veselog pogotovo te je vrlo lako da upadne i u problem sa faulima. Očekujem da Willy i Vesely iskontroliraju defanzivni skok i ne vidim prostora za Mattias pređe ovu granicu.

Costello 7.5+ (Premier)

Desetkovana Baskonija sa novim starim trenerom Duškom Ivanovićem dočekuje Partizan. Kod domaćih je prava bolnica jer će im danas nedostajati glavni strijelac Howard,Rogkavopoulos Diez i Diop a po zadnjim utakmicama čini mi se da ni Moneke nije sasvim fit. Sa druge strane Partizan bez Ponitke kojeg nema od početka sezone te kapetana Puntera. Sa ove utakmice biram over na centra domaćih Costella. Partizan od početka sezone muku muči sa pokrivanjem unutarnjih pozicija i odatle baš dosta primaju te se očekuje se da dolaskom Kabokla riješe taj problem. Costello redom bilježi 16,10,8,1,4 poena. U zadnjoj prvenstvenoj je ubacio 11 poena za 33 minute na parketu. Lani Partizanu 19 i 0 uslijed problema sa faulima. Veliki broj izostanaka kod domaćina te ranjivost gosta na petici su mi dovoljan razlog za pokušati over na Costella.
By Alexey35
#193912 C. Moneke under 13,5
Soccer, maxbet, admiral

Ne znam otkud u ponudi Moneke, on je vrlo upitan, protiv Andore probao da zaigra, ubio devet minuta bez ucinka, pri cemu je izasao jer je bilo jasno da nije u dobrom stanju. Problem ove opklade je sto Partizan od centara u ove dve sezone nije razigrao samo Dalibora Ilica. Ipak ima Baskonia i Kostela, Kotsara, Diopa i Sedekerskisa na visokim pozicijama, pa se nadam da Moneke nece biti taj koji sa povredom pravi dar mar.
By J-Rich
#193913 Avramovic 11.5 over 1.77 Soccerbet

Panter je out, a Jaramaz samo steti igri Partizana svojim nerezonskim sutevima i potezima. Odavno je jasno da ce on startovati, a Aleksa uci sa klupe, mada to ne menja nista u kosgeterskom ucinku Avramovica koji je dobru igru sa SP-a, preneo i u klub. Baskonia osakacena povredama i u katastrofalnoj formi docekuje crno-bele, koji, iako jos nisu ni blizu ocekivane igre, nekako vec uspostavljaju sistem i filozofiju Obradovica.
Iako su granice na Ledeja, Douzera i Nanelija slicne ovoj, nekako mi Avramovic uliva najvise poverenja prema do sada prikazanoj igri i realno, kada je u naletu, ono ovo moze da prebaci za poluvreme.
By Nilliw
#193916 PJ Dozier 5.5 ass+skokovi vise maxbet 1.77

Pricao je Obradovic pohvalno o njemu nakon derbija, raste minutaza, uklapa se sve vise u tim, nije sebican zna lopta biti kod njega, zna da odigra ima osecaj za igru.

Ucestvuje i na skoku, zna pokupiti defanzivan skok

Poslednje tri je presao

Protiv Olija 4 skoka bez asistencije, pre toga protiv Barse 5 asistencija bez skoka, vrti se uvek oko toga mislim da vredi uzeti na 5.5 plus brz tempo koji Baskonija forsira
By malsha9323
#193927 Sedekerskis 6.5 skokova over @ 1.78 meridian ✅✅

Nizi stake

Partizanova najveca boljka problemi u skoku, Litvanac se zalece na isti, na obe strane terena. Rizici, moze drvoseca da udje u probleme sa faulovima I mozda Spanci dobiju instrukcije da I ovi koji sede na klupi idu na ofanzivni skok, pa bude to opsta pometnja.
By Mamba Mentality
#193929 Abrines over 8,5
Grant over 9,5 ✅✅
2,85
2/10

Laprovitola je Out, tako da tu najvise profitira sto minutazom, sto broju uzetih suteva. Odlican je suter, u dobroj je formi, te mislim da moze preci marginu.

Out su Sloukas i Vildoza, automatski skace usage rate Grantu. Ataman veruje Grantu, ocekujem ga 30+ minuta na parketu,dovoljno vremena i prostora da bude dvocifren.
By Dejo
#193934 W. Hernangomez 14,5 + 2,60 admiral

Probacu Vilija veceras na vecoj granici iz vise razloga:
1.Ide na Papajanisa i Lesora koji dosta ispadaju u odbrani
2.U usponu je forme pruza sve bolje partije
3.I veceras nema Laprovitole koji je bio u najboljoj formi od Barsinih igraca,mora neko uzeti njegove suteve
4.Veseli nije igrao drugo poluvreme u prvenstvu za vikend,ne znam koliko ce biti spreman za veceras
By lucianonk
#193937 E ovako evo nesto i od mene za večeras.
Juče 5/7 moji tipovi, nije loše ali uvijrk može bolje, želim 100% učinak. Dako večeras bude to veče.

Utakmica koju sam najviše analizirao večeras jeste Baskonia - Partizan.
Baskonia promijenila trenera, 5 poraza u nizu gledajući sva takmičenja. Došlo dobro poznato lice, Duško Ivanović, njegov četvrti mandat tamo. Sa druge strane ekipa Partizana koja je u naletu, dobili su dva derbija u 5 dana, ovaj drugi bez kapitena Pantera, kojeg nema ni večeras. Duško kao doskorašnji trener Zvezde zna dobro ovaj tim Partizana a i način razmisljanja Željka Obradovića. Medjutim sada vodi totalno drugi tim, koji mu ovako na prvu, čini mi se mnogo bolje leži, tj. Trebalo bi da mu mnogo bolje leži. Ključna razlika u odnosu na ekipu Zvezde jeste kvalitet na poziciji 4 (PF). Pa da krenemo sa predlozima.

Costello 7,5 više 1,90 lobbet

Costello predstavlja tip igrača kakvog Duško u Zvezdi za dvije godine nije imao, a bio mu je prijeko potreban. Stamena četvorka sa jako dobrim šutem za 3, tj. četvorka koja širi ali je podjednako dobar i ispod koša. U smol bolu se spusti na 5 i to ponovo izgleda savršeno. U obje varijante, da li protiv Ledeja na 4 ili protiv Kaminskog i Smajlija na 5, vidim ga lagano preko ove granice.

PJ Dozier 10,5 više 1,90 lobbet
PJ Dozier 2,5 asistencije više 1,90 lobbet

Dozir je igrač koji polako pokazuje svoj potencijal. Mislim da mu je trenutni izostanak Pantera jako dobro doša da pokaže svoj puni potencijal. Željko mu dava sve više i više prostora. Večeras ću ga uzeti više i na poene i na skokove, a razlog je jednostavan, kad je u igri da li u paru sa Avramovićem ili Jaramazom, lopta je najviše kod njega. Što se tiče asistencija mislim da je ovo bijedna granica koju lagano prebaca, a sto se tiče poena, možda je realna granica 9,5, ali kad pogledam trenutnu formu, izostanak Pantera i jako tanak roster protivnika za večeras koji će se očigledno čuvati i neće moći da pravi jeftine faulove, kad sve to sagledam i u ovoj kategoriji mi je dobar pik za više.

U nastavku jos 2-3 pika….
Last edited by lucianonk on 04 Nov 2023, 13:07, edited 1 time in total.
By lucianonk
#193938 Sedekerskis 8,5 više 1,82 lobbet ✅✅

Sedekerskisu sam na početku ove sezone predvidio brutalno sezonu i da će biti jedno od najvećih iznenadjenja ovogodišnje EL. Lik je strašna atleta sa solidnim šutem i jako racionalan igrač. Pored toga mislim da je idealan tip igrača za trenera kao što je Duško i radujem se njihovoj saradnji. Kod Duška će sigurno više napredovati nego što bi to bio slučaj kod Penjeroje. U Duškovom sistemu igre najbitnije dvije pozicije su pozicija 3 i 4, samim tim očekujem masu prostora za Sedekerskisa večeras. Izostanak grka Ragkavopulosa mu tokodje ide u prilog i kad sve to saberem vidim ga u plusu večeras.

Clyburn 13,5 više 1,85 lobbet

Najbolja trojka u EL već godinama i mislim da će to biti sve dok ne završi karijeru. Ove godine malo lošji start za njega ali ponovo Wil je Wil. Ova granica je bijedna za njega i ako se njemu bude igralo i namerači se, ima da je prebaci za jednu četvrtinu. Eto toliko je Wil dobar igrač!!!! Ide na Kordiniera i Dobrića, Efes u padu forme i očekujem jak meč Wila večeras ako se nadaju pobjedi. Idemooo jako Willl!!!!!
Last edited by lucianonk on 04 Nov 2023, 13:06, edited 1 time in total.