Sto iko njega igra over nikad mi nije bilo jasno ako vec oces njega opalis ga skokove sto poene
Evo jedan dubl od mene
D.Fox 26.5+
M.Monk 13.5+
Mislim da za ova dva igraca motiva nece nedostajati veceras.Foks kao i uvek raspolozen u derbiju,Monk je igrao u Lejkersima i drugi mec nakon toga im stavio 22 poena,u prvom bas u Stejpls centru se nije proslavio,solidna forma on je igrac koji ce sa klupe svoje suteve uzeti
LaVine wrote:Njujork ima jak reket, njemu zi najvise zavisi od ofanzivnih skokova i hoce li Jang malo da ga pogura
Sto iko njega igra over nikad mi nije bilo jasno ako vec oces njega opalis ga skokove sto poene
Slabo pratim NBA,vise sam gledao statistiku kad sam se vodio tipom. E onda kad sam jednom pao stavio sam ga i naredni,pa i treci put i eto ko za inat ne moze memlan da upise dvocifren ucinak nikako
Sta mislite da li ih ubaciti u makaze na 32.5 i 16.5
Da je centar ne bih se dvoumio ovako..
Inace sam to uradio na Lilarda vec imam ga na 23.5 i 28.5 po kvoti dva
Doncic 33.5 over
Tatum 31.5 over
J.Poole 2.5 trojke over
M.Wagner 11.5 over
Young 9.5 ass over
Doncic da nafoknadi juce propusteno protiv nejake odbrane.
Tatum mora da igra u fulu da bi dobili 30 za njega nije problem da su svi u ekipi a ne ovako.
Jordan eto da mi ne bude zao kada pocene da ubada.
Jang ceka ga bedem pod kosem i gdje daje najvise koseva tako da ce biti tu mnogo dodavanja.lopta je uvjek kod njega.
Wagner jer protiv Vucka i Cikaga se svi nadavaju koseva i sakupe akokova mislim da ce igrati vise od Goge a i mala je ovo granica jer i kada je druga postava on je prva ili druga opcija.
Nesto mi mnogo ovo 21+ pa mi je ovo sigurnija varijanta mora makar dvije da ubode ako ce prebaciti.
Bi sa ekipa pa mozda i zapne malo vise mada mora da ima dodavaca pod kosem a nesto ne stima u Cikagu cini mi se
Trojke ce opaliti pa opaliti