Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Shale Brah
#195708 La-Ind under 242,5 1,9/bet365 ✅✅

Ovo je po meni zicer vcrs, brza kosarka protiv relativno sporije, vec zadnje 4 dolaze ispod ove margine, ne vjerujem da ce finale kupa biti bas ispucavanje i uzasno brzo tempa s obe strane, mislim da ce se odbrane malo zategnuti.

Ja sam singlirao i 1 i under 242,5 u maxu po kvoti od 3,05, ima mi value, pogotovo zato sto LeBron ce uciniti sve sto je u njegovoj moci da dobiju.
By LaVine
#195709 M.Turner trojke 3+@2.90 Bet365 2 unitsa

Ovo moram da uzmem jer ce biti osudjen da ih sutira mozda i vise nego na prosloj.U ove dvije eliminacione utakmice kupa dao je na obije po dvije trojke na ptosloj sutirao 8.Nema sto da trazi pod kosem sa Dejvisom tako da ce se izvlaciti na sut za tri,a sto je idealno AD to ne ferma dva posto on samo cuva reket i pustace ga da sutira.Nisu ludi da preuzimaju njega kada su svi ostali opasniji suteri za tri tako da ce tu biti slobodnih suteva i on to dosta dobro radi tako da se kockam da ce ubosti jednu vise nego sto treba za ovu kvotu.Pik sa Haliburtonom koji igraju stalno nece ici tako lako kao sa Brukom pod obrucem i nrka izlazi napolje da sutira :D
Haliburton je bjezao od Bruka i nije smio da sutira iz reketa nego vracao loptu nazad i pravio jos vise asistencija ,posto je AD jos bolji u odbrani morace i veceras da ih dijeli do iznemoglosti.AD je potpuni gospodar reketa i skokova jos protiv Turnera.
Jesu velike granice ali najsigurnije opklade po mom misljenju.Lebron ce imati loptu u rukama i voditi kompletnu igru tako da su njrgove asistencijr najsigurnije.

Haliburton 12.5 ass over
AD sk. 13.5 over
Lebron ass.7.5 over

Ovo je ono sto se meni svidja sa ove utakmice kao i brdo undera ovih polubiznih igraca ;)
By NbaNba
#195711 Davis preko 13.5 skokova - 1.85 - 2 unita ✅✅

Mnogo jeste, ali prosto obozavam da padam na skokove. Statistika ide u korist, u poslednjih 5 je presao svih 5 puta, cak i u blowoutu napravio 15 sto je smijesno. Indijana prima mnogo sa centarske pozicije, ali ne biram poene iz razloga sto je najvjerovatnije da ce LBJ veceras biti alfa i omega, jer gledam kvote za MVP-ja, i na doticnog je 1.55. Dok je na Davisa npr 12.00 a Haliburton u slucaju da uzmu 2.65. E sad, opet. Sta oni znaju da mi ne znamo. Dalje se nalaze da je logicno da se igra LBJ poene, ali kao sto rekoh, obozavam da padam skokove tako da je to moj par za takmicenje.

Srecno
By malsha9323
#195712 Lakers ML and both teams to score 120 NO @ 2.35 / 2u ✅✅

U skripcu sam sa vremenom, u kratkim crtama mislim da LeBron ovo uzima, ali ce vrlo tesko ako budu pokusavali da se nadigravaju sa enormno brzim pace-om Indiane. Ocekujem da Lejkersi uspore mec, te se namece da Pacersi ostanu ispod 120.