nema vanje ilica dakle jedino krilo na toj strani, vjerovatno poneki penal za njega i nesto iz igre moralo bi biti dovoljno
nema vanje ilica dakle jedino krilo na toj strani, vjerovatno poneki penal za njega i nesto iz igre moralo bi biti dovoljno
SergioRodriguez wrote:Island-Madarska 2 4.00 Supersport
Island dosao sa odlicnom ekipom i velikim ocekivanjima ali za sada su razocarali. Srbi su im poklonili bod, Crnogorci su im poklonili pobjedu a Madari ipak djeluju ozbiljnije. Na ovu kvotu moram, Banhidi je u formi a madari znaju kako pobjediti Island, prosle godine su ih dobili
Manji ulog
kokolo50 wrote:A.Casado 2.5 over 1.85 Premier
Ovo sam "iskopao" iz Premier klade,ne znam dali ga još negdje imaju po ovoj margini i ovom koeficijentu. Po HR kladama je na 2.5 od 1.50-1.55,dok ga je Germania već digla na 3.5. Tekma u kojoj Španjolcima treba pobjeda za prolaz u 2.krug. Pobjednici skupina donose maksimalno 2 boda,a igraju se još 4 tekme u 2.krugu tako da Španjolci još uvijek mogu do 1/2 finala. Casado je ispred Danija Dushebaeva na poziciji LV,a realno i puno bolji (inteligentniji) realizator. Tekma u kojoj je i Austriji biti ili ne biti,Maqueda će se desno dosta trošiti kontra Bylika u obrani,pa očekujem da Casado povuče izvana. Ja sam ga uhvatio u SS 2.5 over 1.75,pa ako ga gdje nađete slično - preporučujem.
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]