Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#197296 A.Casado 2.5 over 1.85 Premier

Ovo sam "iskopao" iz Premier klade,ne znam dali ga još negdje imaju po ovoj margini i ovom koeficijentu. Po HR kladama je na 2.5 od 1.50-1.55,dok ga je Germania već digla na 3.5. Tekma u kojoj Španjolcima treba pobjeda za prolaz u 2.krug. Pobjednici skupina donose maksimalno 2 boda,a igraju se još 4 tekme u 2.krugu tako da Španjolci još uvijek mogu do 1/2 finala. Casado je ispred Danija Dushebaeva na poziciji LV,a realno i puno bolji (inteligentniji) realizator. Tekma u kojoj je i Austriji biti ili ne biti,Maqueda će se desno dosta trošiti kontra Bylika u obrani,pa očekujem da Casado povuče izvana. Ja sam ga uhvatio u SS 2.5 over 1.75,pa ako ga gdje nađete slično - preporučujem.
By KENZO_13
#197300 A. Dujshebaev 2.5+ kvota 1.65 (Premier) jednostavno na ovu granicu ga moram odigrati, ok nije u nekoj formi ali ne tako davno imao je 4.5 j rutinski Isao preko.
Plus ova utakmica je biti ili ne biti za Spaniju.
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Island-Madarska 2 4.00 Supersport

Island dosao sa odlicnom ekipom i velikim ocekivanjima ali za sada su razocarali. Srbi su im poklonili bod, Crnogorci su im poklonili pobjedu a Madari ipak djeluju ozbiljnije. Na ovu kvotu moram, Banhidi je u formi a madari znaju kako pobjediti Island, prosle godine su ih dobili

Manji ulog

Konacno jedan momacki pogodak
Prosao i golla

Ostalo opet srednja zalost, neki parovi ni blizu uzas
By jr320i
kokolo50 wrote:A.Casado 2.5 over 1.85 Premier

Ovo sam "iskopao" iz Premier klade,ne znam dali ga još negdje imaju po ovoj margini i ovom koeficijentu. Po HR kladama je na 2.5 od 1.50-1.55,dok ga je Germania već digla na 3.5. Tekma u kojoj Španjolcima treba pobjeda za prolaz u 2.krug. Pobjednici skupina donose maksimalno 2 boda,a igraju se još 4 tekme u 2.krugu tako da Španjolci još uvijek mogu do 1/2 finala. Casado je ispred Danija Dushebaeva na poziciji LV,a realno i puno bolji (inteligentniji) realizator. Tekma u kojoj je i Austriji biti ili ne biti,Maqueda će se desno dosta trošiti kontra Bylika u obrani,pa očekujem da Casado povuče izvana. Ja sam ga uhvatio u SS 2.5 over 1.75,pa ako ga gdje nađete slično - preporučujem.

Govnar
By enemies
#197310 Blagotinsek 1,5 vise @1,70 SuperSport

Vidim da Svedska prima dosta golova sa pivota, pa me malo cudi ovako niska granica, smrdi mi na neku navlakusu. Gledao sam Slovence jedino sa Norvezanima i tu je zabio 5/6. U prve dvije tekme je po 1/1 zabijao pa sad ne znam u cek je caka ali ovo mi jako primamljivo izgleda.
By enemies
#197315 M.Costa 4.5 vise @1,70 SuperSport

Alfa i omega ekipe, uzeo 13 i 16 suteva proslu, cini mi se niska grana na ovaj usage rate, Norvezani malo primaju s krila pa ce ostati puno prostora za vanjske pucace

Slovenija (+3,5) H1 @1,70 SuperSport

I uz navlacenje sudaca uspjeli pobjediti Norvezane koji istina nisu vise tsko mocni kao prije, ali nekako mi ni Svedi ne briljiraju bas i ovaj hendikep mi se cini kao value na ovu marginu
Za sitno se isplati probati i cista 1 na Slovence, ne bi me zacudilo da iznenade
By SergioRodriguez
#197336 Vlah 4.5 vise 1.70 psk kladomat

Ide sigurno na 5.5 tokom dana. Po mom misljenki glavni igrac Slovenije. Dobar sut, dobar u probijanju obrane, velik usage. Najcesce uzima penale i on bi trebapp povuci danas. Protov Norvezana odlican sa 7 komada ukljucujuci i pobjednicki gol.

Slazem se s kolegom i za Blagotinseka a Sloveniju svakako isto probati pobjedu kao Madare jucer
By Kretschmar
#197339 Kodrin T. (-2,5+) Slo-Šve - manje 1.70

Ponavljam par sa zadnje utakmice Slovenaca. Lijevo krilo Slovenije koje igra cca 40ak minunta, ne izvodi 7m, Švedi ne dopuštaju puno kontri i ne primaju puno s krila, tako da opet ga očekujem ispod 2,5