Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#197421 Pedro Portela over 3,5 (1,65) SS

Tko pobjedi snovi o polufinalu ce biti zivi a tko izgubi tesko ce se od tog oporaviti, Portela preuzeo penale od kika coste a zadnju je stalno igrao sto mozda govori i o skracivanju rotacije bar dok je polufinale u igri, kontra Norvežana 8/8 zadnju nadam se bar upola tog danas
By enemies
#197423 Sinoc me Knorr obori pa nemrem vjv sta mi rade ljudi…

Za danas idem za sitno jedan tiket iz SuperSporta

Hansen manje 4,5
Na 5,5 je top ali nemam u ovoj kladi tu granicu. Samo sedmerce puca, jeff sve rekao

Mackovsek manje od 3,5
Isto slabo puca, na 2,5 ga ne bi pipao ali ovo mi je value margina, tesko ce on do 4 gola

Bjornsen manje od 3,5
Nizozemci jako malo primaju s desnog krila, on ne puca sedmerce tako da ce isto tesko do 4 gola po meni danas

Wanne manje od 4,5
Ne znam odkud on uopce u ponudi, ne puca sedmerce, slabo i igra uopce, pellas prije njega bi trebao tsko da ne vidim nacin da ovaj dode do 5 komada osim ako ne preuzme sedmerce nakon sto ovaj fula

Portela vise 3,5
Puca sedmerce i slovenci dosta golova primili s krila protiv norveske dok sam gledao pa mi se cini bar za gol niska margina ako ne i 2
Last edited by enemies on 19 Jan 2024, 15:24, edited 1 time in total.
By enemies
enemies wrote:Sinoc me Knorr obori pa nemrem vjv sta mi rade ljudi…

Za danas idem za sitno jedan tiket iz SuperSporta

Hansen manje 4,5
Na 5,5 je top ali nemam u ovoj kladi tu granicu. Samo sedmerce puca, jeff sve rekao

Mackovsek manje od 3,5
Isto slabo puca, na 2,5 ga ne bi pipao ali ovo mi je value margina, tesko ce on do 4 gola

Bjornsen manje od 3,5
Nizozemci jako malo primaju s desnog krila, on ne puca sedmerce tako da ce isto tesko do 4 gola po meni danas

Wanne manje od 4,5
Ne znam odkud on uopce u ponudi, ne puca sedmerce, slabo i igra uopce, pellas prije njega bi trebao tsko da ne vidim nacin da ovaj dode do 5 komada osim ako ne preuzme sedmerce nakon sto ovaj fula

Portela vise 3,5
Puca sedmerce i slovenci dosta golova primili s krila protiv norveske dok sam gledao pa mi se cini bar za gol niska margina ako ne i 2

:lol: :lol: :lol: Da hoces fulat sve ne mozes :lol:
By Rovinjez
#197511 Juri Knorr over 6,5 (1,85) Germanija

Strasno bitna utakmica u borbi za polufinale, Austrija pokazala da svima moze zapapriti i bit Ce zanimljivo vidjeti danas kako ce to izgledati, ako nesto ne stima kod Austrije to su golmani koji su dosta skromni zasad, par penala i nesto iz igre moralo bi biti dovoljno

Omar Magnusson over 4,5 (1,85) Germanija

Igra daleko od svog najboljeg turnira ali ova velika utakmica i protivnik bi ga mogli inspirirati, penali njegovi iako ih je cesto znao promasiti ali svejedno vjerujem danas u njegovu pravu partiju
By LaVine
#197512 Samo krila Hrvatske i Islanda over i ne brini :D
Madjari imaju ludacku snagu i visinu na sredini kao i Francuzi tako samo na brzu igru kontre i uabadanje do krila moze da im donese rezultat.
By enemies
#197514 Sostaric, Srna, Klarica to score 2 goals @1,44
J.Golla to score 3 goals @1,33

Bet365

Sostaric prvi izvodac sedmeraca, ocekujem samo iz toga da prede, a imat ce sigurno prilike i sa krila ako slucajno fula
Srna dijeli poziciju s Lucinom koji je u katastrofa formi i tu ocekujem vecu minutazu za Zvonimira koji se u prosloj utakmici pokazao kao najjaca karika protiv Francuza i ocekujem i danas njegov dobar doprinos
Klarica najrizicniji od ove trojice jer ima dobru zamjenu na svojoj poziciji, mladog Marasa koji je takoder protiv francuza pokazao da ima top u ruci no po meni je jos mlad i dosta neiskusan sto je pokazao sa par glupo izglubljenih lopti i na silu uzetih suteva pa sam dojma da ce ipak vise sanse izbornik dat Klarici
Sostaric i Klarica su su presli svoju granicu na sve cetiri utakmice dok srna nije samo protiv Austrijanaca di je imao sut 1/5

Austrijanci dosta primaju sa pozicije pivota, madari imali 8/12 sa pivota, spanjolci 5/6, nacinovic imao 5/6 uz jedan gol sipica, dok su Rumunji imali 2/4…
Odigrao sam ga i na 3,5 granici sto mi je isto dosta realno da prode ali ovdje sam se ipak ogradio za gol posto idem s jacim ulogom
By SergioRodriguez
#197519 Hutecek, bilyk, Weber 3+ 1.83 bet365

Tri austrijanca koja su sve utakmice presli ovu granicu a danas igraju bitnu utakmicu protiv domacina. Bilyk prva zvijezda, covjek je na 7 8 golova i ova 3 ne smiju biti upitna. Hutecek bombarder s lijeve strane, jako dobro poznaje njemce jer igra u Bundesligi i tamo ga takoder tesko zaustavljaju. Uzima svovih 6 7 suteva i 3 komada nebi trebalo biti problem
Weber stari iskusni vuk, uzeo i sedmerce, takoder presao sve utakmice do sada bez problema