Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
toshiba86 wrote:
NeLePFC wrote:Kakva je balvancina ovaj Poarije... Tuga i beda. Jos bez Tavaresa ...

Eto ovaj opet objasnio.Trebao si Deca ali normalno nakon kad prodje utakmica.Do onda muk i tišina. :shock:

Pa da je do onda on pomenuo Poajrea ja bi mu rekao za Deka, ovako eco ti tiket mozzart pa vidi Deka,a vec sam na nba temi objasnio zasto je Dek over,ali zbog takvih bolida,pardon toshiba kao sto si ti ne treba ni objasnjavati!!!

mozzart tiket 5237-5461254-2200
By toshiba86
#198114 Mogao si i ti igrati Granta +10.5 ali lako biti general kad završi..Ali ti si poklopac svakom kad padne.Nije ti to dobro nekom trpat sol poslije.Dosta mu i onako kad padne.Bolid ne bolid meni ide dobro .
By Gurovic15
#198115 Ucenice Decka nisi spomenuo pre meca tako da ne znam koja ti je to fora da se raspravljas godinama na tu temu na ovom forumu kad ti neko dodje posle meca pa solis pamet---trebao si njega i te fore i onda sifra tiketa

inace nema vise u socceru Turner ass 1.5+ posednja kvota sto sam video bila 2.22
By UcenikBGD
toshiba86 wrote:Mogao si i ti igrati Granta +10.5 ali lako biti general kad završi..Ali ti si poklopac svakom kad padne.Nije ti to dobro nekom trpat sol poslije.Dosta mu i onako kad padne.Bolid ne bolid meni ide dobro .

Pa kome ja trpam sol posle?
Dečko nije predložio Poirea plus pre meča pa mu ja kenjam kad padne, dečko je samo kukao na Poirea posle meča, nikakve koristi ako ćemo ni od njegovog ni od mog posta,samo što od mog možeš nešto da naučiš za Deka,a od kuknjave slabo.
Ali ok super ste vi,ja sam pisao neke postove o Davisu bez Lebrona,davao neke dublove Bogdanoviće, GoberTa i slično,padao na Turnera i slično ali su imali neku poentu postovi,sada pičite vi vašu priču,srećno Vam.
Ja večeras uzimam pare u Areni na igrače iz Žalgirije,ali ovde očigledno najbolje prolaze neregistovani korisnici i ljudi iz tame koji ništa ne pišu nego samo kupe kajmak.
Mogu ja da se kladim i bez Sonija Tošibe micubišija i sličnih,pozz
By Nilliw
UcenikBGD wrote:
toshiba86 wrote:Mogao si i ti igrati Granta +10.5 ali lako biti general kad završi..Ali ti si poklopac svakom kad padne.Nije ti to dobro nekom trpat sol poslije.Dosta mu i onako kad padne.Bolid ne bolid meni ide dobro .

Pa kome ja trpam sol posle?
Dečko nije predložio Poirea plus pre meča pa mu ja kenjam kad padne, dečko je samo kukao na Poirea posle meča, nikakve koristi ako ćemo ni od njegovog ni od mog posta,samo što od mog možeš nešto da naučiš za Deka,a od kuknjave slabo.
Ali ok super ste vi,ja sam pisao neke postove o Davisu bez Lebrona,davao neke dublove Bogdanoviće, GoberTa i slično,padao na Turnera i slično ali su imali neku poentu postovi,sada pičite vi vašu priču,srećno Vam.
Ja večeras uzimam pare u Areni na igrače iz Žalgirije,ali ovde očigledno najbolje prolaze neregistovani korisnici i ljudi iz tame koji ništa ne pišu nego samo kupe kajmak.
Mogu ja da se kladim i bez Sonija Tošibe micubišija i sličnih,pozz

Na koga to tipujes iz Zalgirisa

Ja bas gledam da li ovog Sumnera manje 7.5 manje, mnogo je divlji igrac, smotan malo, jos imaju sirinu tu, Trinkijeri ga proslu izvadio nije ni igrao nesto puno