Tacno magije
Prosli put beverli i gaford pali jer sam ih napisao na forumu
Sad nisam pisao njih dosli a Nurkić nije me Pise nista vise

UcenikBGD wrote:yoldza wrote:Nurkić under 8.5 kao i prosli put
p.s učenice ne navlaci maler ako ga igras jer imas vizije da ce biti povreda goberta ili da ce udvajati Duranta a on sam ce biti ili jer je nedelja pa ce Ici u over, preskoci onda ovaj tip ...ako imas u vezi taktike i slično onda slobodno demantuj tip
Draganče nemoj da prdiš mnogo, nema tu nikakav maler gavrani kurci palci, nego samo mozak da koristiš i ne izmišljaš neke scenarije koje uvrtiš u svoju glavu. LaVine je valjda shvatio sa Hardenom 0/6 i Dončićem 0/6, ko je tu ego manijak ko je vakav nakav itd.
Ti si pametno odigrao undere na npr. Strusa koji je realno 6ta opcija u napadu u petorci, Mičel Garland Allen Mobli pa on može u over ako ga krene ludački trojka pa veže 2 3 u 2 3 napada ali u plej offu 1/5 pali trojke pa je malo smanjio doživljaj. Isto i za Geri Herisa si pametno odigrao, treba pored Wagnera Baki Bakera pa i ovih debosa Sugsa Fulca Entonija uzeti loptu. Isto ide u over ako galudački krene za tri kao jedan meč kad je ubacio 4 5 trojki. Za ovog iz Miamija pogotovo ista priča. I na ta 3 lepa undera ti stavljaš De Anđela jer si ti uvrteo u svojo bolesnoj lubanji da će da ga ugasi trener. Brat igrao 40+ minuta uzima skoro 10 trojki po meču, prošlu sve promašio 0/7 mora sad i da ubaci poneku a granica bedna realno za njega 14.5. I da si ga pogodio under to ne bi bilo što si pogodio priču da će ga ugasiti, jer ke igrao 42 minuta.
Za Nurkića ne brini. Tu seriju ne pratim. Jedino sam igrao u prve tri iz tog meča Durenta asiste. Ali večeras ništa iz tog meča. Tako da budi miran, bar što se mene tiče
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]