Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LaVine
UcenikBGD wrote:
yoldza wrote:Nurkić under 8.5 kao i prosli put

p.s učenice ne navlaci maler ako ga igras jer imas vizije da ce biti povreda goberta ili da ce udvajati Duranta a on sam ce biti ili jer je nedelja pa ce Ici u over, preskoci onda ovaj tip ...ako imas u vezi taktike i slično onda slobodno demantuj tip

Draganče nemoj da prdiš mnogo, nema tu nikakav maler gavrani kurci palci, nego samo mozak da koristiš i ne izmišljaš neke scenarije koje uvrtiš u svoju glavu. LaVine je valjda shvatio sa Hardenom 0/6 i Dončićem 0/6, ko je tu ego manijak ko je vakav nakav itd.
Ti si pametno odigrao undere na npr. Strusa koji je realno 6ta opcija u napadu u petorci, Mičel Garland Allen Mobli pa on može u over ako ga krene ludački trojka pa veže 2 3 u 2 3 napada ali u plej offu 1/5 pali trojke pa je malo smanjio doživljaj. Isto i za Geri Herisa si pametno odigrao, treba pored Wagnera Baki Bakera pa i ovih debosa Sugsa Fulca Entonija uzeti loptu. Isto ide u over ako galudački krene za tri kao jedan meč kad je ubacio 4 5 trojki. Za ovog iz Miamija pogotovo ista priča. I na ta 3 lepa undera ti stavljaš De Anđela jer si ti uvrteo u svojo bolesnoj lubanji da će da ga ugasi trener. Brat igrao 40+ minuta uzima skoro 10 trojki po meču, prošlu sve promašio 0/7 mora sad i da ubaci poneku a granica bedna realno za njega 14.5. I da si ga pogodio under to ne bi bilo što si pogodio priču da će ga ugasiti, jer ke igrao 42 minuta.
Za Nurkića ne brini. Tu seriju ne pratim. Jedino sam igrao u prve tri iz tog meča Durenta asiste. Ali večeras ništa iz tog meča. Tako da budi miran, bar što se mene tiče

Uco, ko je sa kim opsjednut :D
Evo opet Lavine i njegovi Doncic i Harden, a onda se posle pozivas na Rasela koga je Lavine prvi napisao i rekao ti svaku over.Promasim Rasela sledecu sut 0-7 ti prvi eto ti Rasel mislio moze Rasel svaku i sada mu ti kazes vazna je prica Rasel je top hahahahaha
Pa sto onda i tu nisi stavio Lavineov Rasel :D

Bratski vjerujes li ti stvarno da Doncic ne moze prebaciti granicu i da je odbrana u pitanju i vjerujes li da nije ego manijak.Covjek je sinic u izgubljenoj utakmici na silu Bozju isao da napravi tripl dabl :D
By LaVine
#199457 Sto komentarises i obrazlazes Yoldzine predloge kao da je on lud pa ne zna.Alo on je doktor kosarke samo sto necete da shvatite da je stos pogoditi koju ce taktiku primjeniti treneri,a ne ko ce koliko dati jer svaki od njih moze prebaciti granici granicu da je pitanje njihovog umjeca.
Pisali smo oko Dejvisa pa upravo se desilo u cetvrtoj sto sam i rekao.Trjeras Jokica da sutne 20 puta i pokrijes mu Gordona i ostale i to ti je jedina sansa za objedu dok kod Denvera i jeste cilj da AD ubaci preko 30 jer su tada oni dobili.Spustili su ga ispod 30 i sto su postigli ama bas nista jer on ne utice na konacni rezultat vec samo Lebron i bekovi jer Lebron kada se razigra igra cijeli tim kao sto sam i rekao.Lebrona u Denveru niko ne moze da cuva osim Gordon zato je vazno kockati se sa Jokicm na Devisu ali je pobjeda tu.Vidio si kada je obrnuto lagana pobjeda Lejkersa ;)
iz svega ovoga imamo tip za veceras :D

AD 25,5 over
Jokic 27,5 over

Yoldza bucaj brate svaki ti je tip bez greske i rezonski postavljen pusti se malera i gluposti :D
Ti Uco postavi nesto prije meca kako ti rece Dzoni pa da mi tebe malo komentarisemo posle ;)
By yoldza
#199458 Kako nije Maler pa jesi vidio kad je Nurkić dao 9. Poen...igrao lik cijelo vrijeme small ball I zbog toga Nurkić samo 15 min I 40 sec ore kraja lik dva slobodna jedno daje jedno mašini za pola kosa sinlg mi obara...

Ja mogu jedino da igram under sve iz NOP i OKC ove velike margine jer kontam BO ali ako bi baš morao birati Holgrem 15.5 under I 19.5 under CJ kontam nisu La biće to metla