Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
UcenikBGD wrote:LaVine Guroviću, momci kaj kenjate???
Niste izgleda toliko dugo na Forumu da znate Draganovu i moju raspravu od dva igrača na koja je dotični izgubio gaće, i gaće!!!
OG iz Toronta i PJ iz Šarlota,koji su po 10 puta zaredom dolazili over a on ih jurio under jer su po njemu rapad od igrača i šta ti ja već znam.
I sada se drži iste priče,a likovi kao treće četvrte opcije u ekipi trpaju po 28, 29 poena u plej offu!!!
Tako da momci oladite malo, a ti LaVine uživaj u tome da nisam ništa pogodio,ako ti je lakše tako, samo ne zaboravi da tvoj drugar ego manijak Dončić u plej offu ima 7 od 8 undera, a tvoje jurenje overa bi te ostavilo bez gaća kao i dotičnog Dragana iz NemačkU kad se inatio sa OG i PJ !!!

Ne znam da li si ih gadjao i protiv File i Lac jer da jesi ti bi izgubio kuću a ne gaće...inače na koju si foru gadjao jer nisu došli tri puta za redom under ili jer su bili najavili oblačno jer kod tebe se svodi analiza na čisti stats :D
By yoldza
UcenikBGD wrote:Emoj Dragane, Draganeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kao što sam i rekao PJ i OG tate ove igre,samo ih ti ne volEš igraš minuse. P J 29 poena 7 trojki 11 skokova, lagano vodi Dalas do finala sa NY i jakim OG.
Sad kad Klivlend izbaci Boston,onda čekam onog U manje da kaže kako se Njujorku otvorilo!!!

I za PJ nisi Reko ništa protiv Dallasa... :D nisi analizu napisao ni za OG samo si postavljao neka pitanja a onda dosjea ovde i hvalis se kako ti si govorio da su oni igrači overa :lol: :lol: ...e moj uco ne može se graditi autoritet na takvim stvarima
By Nasir Jones
#199645 To su ti produzetki. Dallas ce imati domaci teren, ali ce biti umorni, premalo pauze, a okl mlada ekipa. Ocekujem izenacenje do samog kraja ili cak pobjedu okl, veci su mi favorit u game 3.

Hardaway eu prime time se od treda gaforda i pj-a vise ne igra over, jedino ako fali luka, onda komotno 30pts.
By UcenikBGD
yoldza wrote:
UcenikBGD wrote:Emoj Dragane, Draganeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kao što sam i rekao PJ i OG tate ove igre,samo ih ti ne volEš igraš minuse. P J 29 poena 7 trojki 11 skokova, lagano vodi Dalas do finala sa NY i jakim OG.
Sad kad Klivlend izbaci Boston,onda čekam onog U manje da kaže kako se Njujorku otvorilo!!!

I za PJ nisi Reko ništa protiv Dallasa... :D nisi analizu napisao ni za OG samo si postavljao neka pitanja a onda dosjea ovde i hvalis se kako ti si govorio da su oni igrači overa :lol: :lol: ...e moj uco ne može se graditi autoritet na takvim stvarima

E moj Draganche!!!
Ne gradim ja nikakav autoritet,nego sam 7.maja ovde na Forumu kad smo pricali o Brunsonu i NJujorku, na kraju posta napisao da su OG i PJ tate ove igre. 8.maja OG ubaci 28 poena do pola 3/4 dok se nije povredio,a PJ 9.maja ubaci 29 poena u pobedi u gostima nad OKLahomom. Mozda je samo bilo oblacno vreme tih dana kao sto ti kazes,ili je maler, kao kad ti kazem da ce Rasel da ubaci over pre mecha,pa kad padnes samo na njega na tiketu Under, onda ti Ucenik maler. Ne valja ti kad ti kazem pre mecha suprotno od tebe i pogdim,onda sam gavran i maler,kad ne kazem pre mecha,onda sto nisi rekao itd itd. Ja sam ti pricao onda da se okanes inacenja na PJ i OG,secas se da si mi na privatno slao slike tiketa koliko si pukao na PJ singlove under?
Takodje ne zaboravi da je na PJ na proslom mechu granica bila 11,5 tako nesto a on ubaci 29 i OG na 16,5 ubaci 28, nije isto kad oni posle moje przivke da su Tate ubace 28 29 poena i kad Luka ubaci 29 poena na granicu 31,5 ili 33,5
By yoldza
#199647 Nisi rekao nisi napisao analizu rekao si kako je krenulo i Russela će usrTi sut i tako je bilo bez analize jedstivano bubas...tvoj tip radi jed u utak i to je to tate igrice više under nego iver u seriji pre ove...kad napišeš analizu suvislu pircamo ovako smiješan si...evo ja ti kažem da je PJ sledecu under :?