Nasir Jones wrote:Ovo je za sutra
Bravo Nasir tako s ih ja ubijao sad imam po 4 igrača sa nabudzenim poenima niti skokova niti išta...koristi ovo
UcenikBGD wrote:LaVine Guroviću, momci kaj kenjate???
Niste izgleda toliko dugo na Forumu da znate Draganovu i moju raspravu od dva igrača na koja je dotični izgubio gaće, i gaće!!!
OG iz Toronta i PJ iz Šarlota,koji su po 10 puta zaredom dolazili over a on ih jurio under jer su po njemu rapad od igrača i šta ti ja već znam.
I sada se drži iste priče,a likovi kao treće četvrte opcije u ekipi trpaju po 28, 29 poena u plej offu!!!
Tako da momci oladite malo, a ti LaVine uživaj u tome da nisam ništa pogodio,ako ti je lakše tako, samo ne zaboravi da tvoj drugar ego manijak Dončić u plej offu ima 7 od 8 undera, a tvoje jurenje overa bi te ostavilo bez gaća kao i dotičnog Dragana iz NemačkU kad se inatio sa OG i PJ !!!
UcenikBGD wrote:Emoj Dragane, Draganeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kao što sam i rekao PJ i OG tate ove igre,samo ih ti ne volEš igraš minuse. P J 29 poena 7 trojki 11 skokova, lagano vodi Dalas do finala sa NY i jakim OG.
Sad kad Klivlend izbaci Boston,onda čekam onog U manje da kaže kako se Njujorku otvorilo!!!
yoldza wrote:UcenikBGD wrote:Emoj Dragane, Draganeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kao što sam i rekao PJ i OG tate ove igre,samo ih ti ne volEš igraš minuse. P J 29 poena 7 trojki 11 skokova, lagano vodi Dalas do finala sa NY i jakim OG.
Sad kad Klivlend izbaci Boston,onda čekam onog U manje da kaže kako se Njujorku otvorilo!!!
I za PJ nisi Reko ništa protiv Dallasa...nisi analizu napisao ni za OG samo si postavljao neka pitanja a onda dosjea ovde i hvalis se kako ti si govorio da su oni igrači overa
![]()
...e moj uco ne može se graditi autoritet na takvim stvarima
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]