Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By Bas
#20135 Meni se jako dopada ideja o otvaranju novih tema o pojedinim pozicijama u momčadi, obrani, rotacijama u momčadi i tako to...čisto da se malo više govori o igri a svakako da će tako nešto novijim članovima ili onima koji su tek počeli s klađenjem puno pomoći.
By His Airness
#20195 Da pitam ove iz srbije kad obično izlazi ova dopuna igrača za nba u maxbetu pošto se otvorila max bet kladionica ne blizu mene ali se može lakše snaći za uplatu nego prije a danas mi ima nešto lijepih parova pa nikako dočekat. 4 sata popodne kojeg vraga više čekaju.
By majstor
#20205 Evo ovdje cu onda ptati posto vidim da se brise tamo u danasnjoj temi. Gdje gledate koje su ekipe primle najvise/najmanje poena po poedinm pozicijama, vidim da ste i ovdje pokrenuli to pitanje, ali mene samo zanimaju statisticki podaci, a vidim da mnogi kada pisu analizu napisu i to da npr. Denver prima najvise koseva u ligi sa PF pozicije, zatim da Heat prima najmanje sa pleja itd.. Gdje mogu pronaci te podatke? Hvala.
By melo7
majstor said
Evo ovdje cu onda ptati posto vidim da se brise tamo u danasnjoj temi. Gdje gledate koje su ekipe primle najvise/najmanje poena po poedinm pozicijama, vidim da ste i ovdje pokrenuli to pitanje, ali mene samo zanimaju statisticki podaci, a vidim da mnogi kada pisu analizu napisu i to da npr. Denver prima najvise koseva u ligi sa PF pozicije, zatim da Heat prima najmanje sa pleja itd.. Gdje mogu pronaci te podatke? Hvala.

hoopsstats.com odes na nba team stats zatim kolona pts da ti ih poreda od najmanjeg do najveceg i odaberes poziciju samo pod nba team statistics
By Master Yoda
majstor said
Evo ovdje cu onda ptati posto vidim da se brise tamo u danasnjoj temi. Gdje gledate koje su ekipe primle najvise/najmanje poena po poedinm pozicijama, vidim da ste i ovdje pokrenuli to pitanje, ali mene samo zanimaju statisticki podaci, a vidim da mnogi kada pisu analizu napisu i to da npr. Denver prima najvise koseva u ligi sa PF pozicije, zatim da Heat prima najmanje sa pleja itd.. Gdje mogu pronaci te podatke? Hvala.

hoopstats, u početku će ti bit teško sve pohvatat jer ćeš se morat malo igrat sa svim tim podacima i kako doći do njih. ali pazi, to nisu izrazito točni podaci, kad se pišu analize to se može spomenut a i ne mora jer oni gledaju striktno po pozicijama pa se tako dogodi da durant naprimjer nekad zna odigrat i PF-a pa oni njegove poene koji zabije u to vrijeme računaju pod PF. uglavnom, nemoj te podatke uzimat kao nešto sigurno
By prefontaine
#20740 zasto na ovom forumu sve kasni? tipa, pise mi da je posljednja aktivnost bila prije 3 h, a ono jos 5 poruka nakon te. i tako mi je i s kompa i s mobitela kad pristupam, nekoliko puta moram osvjezit da bi bilo ok
By NBA Knight
#20741 To je novi problem, recimo traje 10-ak dana. Radi se o tome da su dečki s održavanja stranice morali uključiti nešto što se zove "page cache" to je neki program koji smanjuje opterećenja na server i ima veze s prikazivanjem sadržaja.

Stvar je kod njega da se onda nekad dešava upravo to što se desilo tebi, ali vjerujem da ti se to desilo samo u onoj opciji brzog pregledavanja postove gore desno jel tako?

Kad se ode točno na forum onda tog problema nema jer na stranici foruma ta opcija nije uključena. Također, svi korisnici koji su ulogirani u svoj account nemaju tih problema jer je se ta opcija primjenjuje samo za one koji nemaju account.

Eto, nije moja volja nego potreba u koju se ne razumijem previše, ali ako tehnički stručnjaci kažu da mora tako, jbg, mora tako... bar stranica ne pada ko prije tako da izgleda da znaju što rade :)
By MaxPayne
#21004 Zanima me jel postoje neke stranice za koje znate za nekakve analize ili slično za MLB pošto vidim da je počelo jučer prvo kolo, pa ako bi neko moga zalijepiti vamo neke linkove. Hvala unaprijed.