Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ttominac
#2181 Moji današnji odabir su;

Oklahoma (h+5,5) - Jednostavno. Očekujem danas pobijedu OKC-a. Dečki su odlični i nekoliko klasa iznad Portlanda skoro pa na svakoj poziciji. Zadnja tekma išla preko 10 poena u korist OKC-a a da je Portland opet tako dobra ekipa da će držati OKC u egalu, sumnjam.

Batum N. (-16,5) - Kao i što sam iznad rekao. Smatram ovo vrlo kvalitetnim parom za under. Nasuprot je Durant koji ga je i prošlu tekmu limitirao na svega 3 poena u 36 Batumovih minuta provedenih na terenu. Vrlo slični igrači (fizički) ali kvalitetnom razlika nebo i zemlja. Smatram da će Durant danas odraditi svoje i u napadu a posebice u obrani te ukoliko limitira Batuma svakako to može potkrijepiti i Oklahomin hendikep koji sam gore odigrao.

Bryant K (32,5+) - Možda i najrizičniji par na tiketu, nezz zašto al nekako mi je labav no neovisno o tome, smatram da bi Kobeu barem 15 šuteva danas trebalo proći kroz mrežicu. Zadnju tekmu protiv Clevelanda imao simultanku s 40+ poena dok je ekipa bila poprilično kompletna. Sad kad je praktički sam jednostavno ne vidim razloga da od 30-ak uzetih šuteva barem 45% ne uđe a opet uzimajući u obzir matchupa CJ. Milesa, koji je ne zna za defenzivu ali opet, i kvalitetni igrači ne mogu zadržati Kobea tako da se nadam da neće ni včrs.
By Pep
#2182 Slazem se s time, da ce Batum tezko igrati protiv Duranta, koji je nekoliko centimetara visji i nece biti bas puno otvorenih sutova za Nicolasa. Ali po drugoj strani, ja ovo ne bi odigrao prije sigurne info, da li ce Aldridge igrati ili nece. Jer ako nece, onda ce biti Batum jednostavno prisiljen da forsira sut. Lillard ce imati velike borbe s Westbrookom, Matthews i Sefolosha jedan i drugi prije defenzivca, nego ofenzivca, posobno Sefolosha u ovoj momcadi u glavnom defenzivac (7,5 ppg), znaci ako nema LaMarcusa, ovdje vidim samo Batuma, koji forsira svoje suteve i pokusa nesto. U zadnje vreme igra odlicno (16, 28, 16, 26).. Ako je protiv Jamesa imao 28 poena, onda moze i protiv Duranta imati vise od 16,5...

Dodao bi jos nesto za Irvinga. Netko je napisao, da ce igrati under na maratonu (u26) jer ga pokriva Bryant. Lakersima se ova taktika jos nije pokazala kao dobitna. Bryant je oko 10 centimetara visji od Irvinga, sto je definitivno prednost za Kyrie-a. Puno eksplozivniji, atletski bolje spreman, mlađi,... Vidjeli smo, kako mu je Paul nekoliko puta "slomio gleznje" (ok Paul je druga prica, ali svejedno). Cavsi so na prvoj utakmici iznenadili Lakerse (100-92), neznam zasto ne bi mogli i danas. Ali ako zele iznenadit, onda trebaju pravog Irvinga, jer bez njegovih +30 poena, nemajo sanse ovde.
Ja sam zajedanput odigrao Irvinga over 24,5 na SuperSportu za 4/10.

Srecno!
By payomb
#2183 Ufff Lopez ima 5 poena 9 i pol minuta do kraja, i uđe u igru i za 2 minute spiči 7 poena ccccc, a imam ga under 17.5, bit će gadno do kraja...
By royalac
Predlažem da se na forumu otvori dodatni 'podforum' na kojem će svaki član imati pravo otvoriti svoju (ali SAMO JEDNU !) temu i u njoj postavljati svoje parove, analize, informacije na koje se oslanja i slično. Tako bi svi mogli vidjeti SVE što je konkretno određen član foruma napisao i da li je i šta pogodio ili promašio, te da li da se oslonu na njegove analize i sl.

Naravno, neka i dalje postoji ovakav vid ovih tema sa svim parovima zajedno gdje piše ko šta hoće ali da osnova foruma bude zapravo taj individualni dio.

Lijep pozdrav.