Oklahoma (h+5,5) - Jednostavno. Očekujem danas pobijedu OKC-a. Dečki su odlični i nekoliko klasa iznad Portlanda skoro pa na svakoj poziciji. Zadnja tekma išla preko 10 poena u korist OKC-a a da je Portland opet tako dobra ekipa da će držati OKC u egalu, sumnjam.
Batum N. (-16,5) - Kao i što sam iznad rekao. Smatram ovo vrlo kvalitetnim parom za under. Nasuprot je Durant koji ga je i prošlu tekmu limitirao na svega 3 poena u 36 Batumovih minuta provedenih na terenu. Vrlo slični igrači (fizički) ali kvalitetnom razlika nebo i zemlja. Smatram da će Durant danas odraditi svoje i u napadu a posebice u obrani te ukoliko limitira Batuma svakako to može potkrijepiti i Oklahomin hendikep koji sam gore odigrao.
Bryant K (32,5+) - Možda i najrizičniji par na tiketu, nezz zašto al nekako mi je labav no neovisno o tome, smatram da bi Kobeu barem 15 šuteva danas trebalo proći kroz mrežicu. Zadnju tekmu protiv Clevelanda imao simultanku s 40+ poena dok je ekipa bila poprilično kompletna. Sad kad je praktički sam jednostavno ne vidim razloga da od 30-ak uzetih šuteva barem 45% ne uđe a opet uzimajući u obzir matchupa CJ. Milesa, koji je ne zna za defenzivu ali opet, i kvalitetni igrači ne mogu zadržati Kobea tako da se nadam da neće ni včrs.