Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
#21820 Tipico je prošle sezone dopuštao registraciju velikom broju zemalja, tako i zemljama s ovih prostora, ja sam isto tamo imao profil, ali otprilike u 5. mjesecu ove godine su sve to srezali iz nekih neobjašnjivih razloga, valjda ima veze s regulacijama koje vladaj po različitim državama iako se ne sjećam da su baš objasnili razlog.

sad prihvaćaju nove igrače iz samo 8 država - njemačke, austrije, danske belgije, italije, malte, nizozemske i švedske.

šteta, imali su jako dobru ponudu na igrače...
By DavidNS
#21821 Unapred se izvinjavam ako je na ovo pitanje vec odgovoreno.

Da li neko mozda zna sajtove slicne ovom za fudbal,tenis,kosarku(euroliga)?
By dulejr
#22414 Ko prenosi NBA u Srbiji? Znam da je proslu sezonu prenosio SportKlub, sad gledam njihov program imaju samo NBA Action, nigde nisam video da prenose utakmice.
By MvP39
DavidNS said
Kladionica Mozzart S. Marion 27.5 L. James 18.5  velika greska pa hvatajte to brzo dok nisu ispravili

Isprike za kasno otvaranje teme, nadam se da je neko ispratio :)
By zbrpfc
#22508 otvorio sam racun u favbetu, i greskom stavio ukrajinsku valutu, i ne mogu da promjenim jer uplacujem preko visa kartice, ima li neko ideju mozda kako da to promjenim? i koliko treba da novac legne na karticu kada se povuce, ne pise nista, znam da je na wwinu i marathonu nekih 3-4 dana
By Hrga26
zbrpfc said
otvorio sam racun u favbetu, i greskom stavio ukrajinsku valutu, i ne mogu da promjenim jer uplacujem preko visa kartice, ima li neko ideju mozda kako da to promjenim? i koliko treba da novac legne na karticu kada se povuce, ne pise nista, znam da je na wwinu i marathonu nekih 3-4 dana

ja sam isto probao otvoriti racun u favbetu, uz pomoc visa electronic i kad sam isao prebacivat s te ukrajinske valute na euro automatski mi se pomaknula opcija placanja visa electronic karticom na skrill opciju. i kada sam odlucio da cu uzet tu ukrajinsku valutu onda su mi trebali poslat onu poruku s kodom i nikako mi nisu mogli poslat, pa sam zatrazio poziv i to je uspjelo al poruka nikako... Pa me zanima dal je tebi poruka odma dosla na mob?

By NBA Knight

zbrpfc said
otvorio sam racun u favbetu, i greskom stavio ukrajinsku valutu, i ne mogu da promjenim jer uplacujem preko visa kartice, ima li neko ideju mozda kako da to promjenim? i koliko treba da novac legne na karticu kada se povuce, ne pise nista, znam da je na wwinu i marathonu nekih 3-4 dana

Neki koji su mi se javili su imali sličan problem. Oni su u tom slučaju uplaćivali u toj istoj ukrajinskoj valuti i tako igraju. 100 UAH = 5,2 eura

E sad, za dodatne informacije najbolje je kontaktirati support na info@favbet.com

Ja inače za sve transakcije koristim Skrill tako da nisam na favbet uplaćivao preko kartice, ali isplata na skrill bi bila u roku od 24 sata, sad sam baš provjerio history.

EDIT: @hrga26 aha, sad sam našao neke upute, jesi koristio za mobitel dobar pozivni broj? npr +38599 xxx xxx