Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By Hrga26
#22511 @NBA Knights ma da googlo sam to,mogu me nazvat znaci uspostavit vezu, al nisu mi nikako poslali poruku zatrazio sam par puta da mi salju...
By Hrga26
#22512 Evo sad uspjelo :D a provjerio sam 10 puta taj put kad sam probo, i jel moze pitanje tu unosim sad podatke vezano za karticu to mi je standardno. Ali pise osobna poruka pa ako moze pomoc sta je to?
By Hrga26
Hrga26 said
Evo sad uspjelo :D a provjerio sam 10 puta taj put kad sam probo, i jel moze pitanje tu unosim sad podatke vezano za karticu to mi je standardno. Ali pise osobna poruka pa ako moze pomoc sta je to?

Zgooglo sam i to, ako je netko poceo pisat ili mislio da se ne trudi.
By Chev Chelios
#22514 Pozdrav, 

pitanje za admine, jeste li razmišljali da dodate tapatalk plugin za forum da mi koji imamo tapatalk lakše čitamo i pišemo na forumu sa mobilnog telefona.

Pozz
By NBA Knight
#22515 U roku od 2 tjedna dolazi totalno mobilna verzija foruma pa će taj problem biti rješen. Iako meni i preko mobitela izgleda dosta solidno, naravno daleko je od idealnog, ali relativno je prihvatljivo.

Namjestit ćemo to na bolje brzo jer koliko vidim skoro jedna trećina posjeta je s mobitela što je ogromna razlika u odnosu na prošle godine.

EDIT: možda sam malo krivo skužio što taj app zapravo radi, ali evo sad se educiram :)
By zbrpfc
#22528 Thank you we recieved copy of your ID card.
Your account is active.
You can make orders for withdrawal, which will be confirmed from our side within 24 hours

posaljem jutros isplatu i oni mi je odbiju, koja pm vise, saljem im mail ne odgovaraju, na online chatu stalno pise waiting for operator?
By zbrpfc
#22529 To transfer funds from one wallet to the another. 

please visit your bank office. then ask for documents which confirmed that you are owner of this credit card. 

Then you need to open another credit card in currency UAH in your bank. 

After that please send scan copy of this documents on our Email address info@favbet.com 

And we will transfer your funds from one wallet to the another. 

i ovo mi frajer odgovara, sta sad da radim?
By NBA Knight
#22531 čekaj samo malo pa kakve su ovo gluposti? jel on tebe stvarno traži da otvoriš karticu u ukrajinskoj valuti? kakvog to smisla ima?

Ako ja tamo uplatim preko npr. VISE electron što je debitna kartica za devizni račun zašto ne bi mogao na devizni povuć novce u ukrajinskoj valuti i kad sjednu na račun se tako i onako prebace u valutu mog računa
By zbrpfc

NBA Knight said
čekaj samo malo pa kakve su ovo gluposti? jel on tebe stvarno traži da otvoriš karticu u ukrajinskoj valuti? kakvog to smisla ima?

Ako ja tamo uplatim preko npr. VISE electron što je debitna kartica za devizni račun zašto ne bi mogao na devizni povuć novce u ukrajinskoj valuti i kad sjednu na račun se tako i onako prebace u valutu mog računa

eto druze vidis ti debila. inace imam visu electron sa tekucim racunom, e sad koja je ovde prica, kako ja to da otvorim racun u ukrajinskoj valuti, kako sam skontao preko neta devizni racun sluzi za primanje novca u stranim valutama, da li to znaci da otvorim devizni racun i moci cu preko njega da primim novac ili sta, stvarno se ne razumijem u to? znam da sam sa maratona i wwina normalno povlacio novac u eurima iako mi je domaca valuta konvertibilna marka, i banka automatski izvrsi konverziju, po svoj jebenoj logici tako bi i sad trebalo biti ali eto, sad nemam pojma sta da radim, ne mogu ni taj novac da isplatim preko skrilla jer je uplacen preko kartice