Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By Master Yoda
NBA Knight said
Nemam pojma, ja imam račun tamo i ne sjećam se toga, sad sam se baš ulogirao da vidim kako je meni napisano, ali nemam pristup predanim dokumentima nego kao da me traži da predam nove,

e sad, znaš ono kako u tim poljima komp spremi zapise, meni je spremio "IOHRV", tražim po putovnici i ni traga tome tako da stvarno ne znam

EDIT: Što se tiče Yodinog savjeta, apsolutno se slažem, u roku od 9 dana limitirali su mi ulog na 0.02 eura po listiću. To znači da ti ne daju ni da uplatiš listić jer je minimalna uplata 0.05 eura ahahaha

EDIT 2: našao sam na stražnjoj strani osobne IOHRV pa nakon toga ide broj osobne, ne znam, možda sam ja verificirao račun preko osobne, a ne putovnice

knight ti si još dobar, meni je limit 0,01 euro Laugh 

imao sam kod njih otvoren račun točno 10 dana. dobio sam jedno 4-5 singlova zaredom, uplate uopće nisu bile velike, oko 20 eura i samo odjedanput idem nešto uplatit i piše mi na svaku okladu limit od 0,01 euro
By canca
#22904 ma čuo sam to, nego imaju zanimljivih oklada pa eto da probam da vidim koliko ću ja izdržati što se limita tiče, nego me samo zanimalo šta je "serija" u putovnici...
By prefontaine
#23134 evo ja imam jedan, nadam se dobar, prijedlog glede vođenja statistike.

Mislim da je najbolje da se uzme cijela ponuda neke kladionice za over/under igrača i odmah se stavi na uvodni post. Znaci onaj koji otvara temu, zalijepi ponudu u anketu i to je to.

Glavna prednost mu je sto se moze ODMAH postaviti, a ne čekati cijelu večer da se nakupi analiza. Također, prednost je što će u ponudi biti svi igrači, a prednost je što će se na kraju večeri vidjeti koliko je posto igrača bilo za over, a koliko za under nekog pojedinca. Pa eto, razmotrite i taj prijedlog, koji je po meni puno bolji nego ova sadašnja anketa, koja se opet svodi na 3, 4 igrača koje će igrati cijeli forum. 

Pozdrav
By NBA Knight
#23137 ankte od foruma funkcionira tako da se nikakva ponuda ne može zalijepiti u smislu nekakvog copy/paste-a nego se svaki red mora unositi individualno. zamisli da je 7 utakmica na rasporedu i sad netko treba upisivati 30-35 igrača u anketu, ali to nije sve, treba ih upisati duplo više nego što ih ima jer treba biti ponuđeni odgovor za xy over i xy under, dakle 60-70 igrača. U tome se ne možeš ni snać ko čovjek. I sad zamisli dan s 12 utakmica 
By prefontaine
#23138 zar se ne moze anketa postavit u smislu vise pitanja s dva ponudena odgovora?

pitanje bi bilo recimo
Curry 24,5

a odgovori bi bili manje i vise? ako ne moze onda nista, al ja sam mislio da moze.
By prefontaine
#23169 najsigurniji...sto bi to bilo najsigurniji?

a kako nemas, ako je recimo za over gorespomenutog curryja glasalo 98 posto igraca, a za under 2 posto, zar to nije dokaz o sigurnosti? iako sigurnost nije prava rijec
By MvP39
prefontaine said
najsigurniji...sto bi to bilo najsigurniji?

a kako nemas, ako je recimo za over gorespomenutog curryja glasalo 98 posto igraca, a za under 2 posto, zar to nije dokaz o sigurnosti? iako sigurnost nije prava rijec

Pa moze bit 98%, a glasa samo 20-ak clanova foruma. A svi ce glasat za sve i niko nece znat sta je najsigurnije. Uglavnom previse posla. Ovo za sad radi i necemo mjenjat, osim ako ne skontamo neki brzi nacin za to tvoje.
By Musa
#23976 Pozz, svi znamo kako je dosao novi zakon, imam par pitanja za ljude koji se klade u BiH. Koje kladionice u Bosni da mogu otvorit online iz Hrv i uplatit lovu preko skrill? Jel mora bas se ici tamo prijavit i biti drzavljanin Bih, i jel bi onda mogao igrat iz hrv;tipa da otvorim naravno na nekog iz Bih? Bitno mi je i da mogu igrati doublove(igraci)? I da nije problem uplatit min 50eura na jedan dubl? Bilo koja dobra informacija. Hvala
By NBA Knight
#23977 Ja sam otvorio nedavno na wwin.com/sports/ i dobra je ponuda, primaju uplate preko skrilla, nema manipulativnih. Nisam još radio isplatu, ali sam zadovoljan kladionicom.