Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ttominac
#234 Bok! evo moj prvi post, drugi se nalazi u dobitnim listićima, od jučer :)

Uglanom.

Danas igram Lillard D.(19,5+) - netko je već rekao. Nema Marcusa tako da Lillard mora danas odigrati kao pravi vođa a to inače svakako završava preko 20 poena :)

James L(-26,5+)-Dal-Mia 1,85 - Visok postotak šuteva, Dallas mu paše (zadnjih 5 tekmi svaka preko 30 poena) a isto tako smatram da mu današnji matchup-i teško mogu parirati tako da smatram da će ići i preko 30 poena.

Miami Heat (KI) 1,452 - Jača ekipa, jača individualnost i klupa svakako. Ne vidim kako Dallas može dobiti ali čisto za sigurnost, konačan ishod :)

Sretno!
By bedblueboys
#236 evo sad je ok.moze se postirati na forumu.imao sam neke probleme oko toga,nisam mogao da udjem na Add Reply.

Strasno fulam ovih dana.to je tragicno sto mi se desava.ali idem do kraja,valjda nece biti sutra kraj sveta pa da se ne mogu povratiti.

bez razmisljanje igram vecerasnja 3 para .

pobede za OKC,DENVER,i MIAMI.

Mislim da su ive sve velike ekipe,igraju protiv nesto slabijeg kvalitetne ekipe Minesota ,Portland i Dalas.

Da nema puno veliku razliku u kvalitetu pokazuju nam i kvote,ali ipak OKC je u strasnom naletu,Minesota se tek ukompomuje,vratio se i R.Rubio,ali koliko vidim da nije bas spreman za nocas,bice neizjesnost,ali verujem u Westbrooka,Duranta i kompaniju.Portland mogu reci da je ipak slabiji rival od Denvera (ovde samnajsiguran u pobedu gosta) Aldrige ne igra,i u ionakom slabom sastavu po broju kvalitetne igrace ,ne dajem nikaku sansu Portlanda.(ne kazem da nemaju kvalitet Portlandovi igraci,vec nemaju veci broj kvalitetne,a tih 4-5 igraci ne mogu da izdrze celu utakmicu) Dalas ne blista ,pogotovo ne bez Novickog,koji je bio nosilac igra,i uvjek fale ekipi njegove 25-30 poena.Jednostavno nemaju roster da bi se suprotstavili fenomenalnog trija u Miamiu,pa zbog toga kvalitet je na strani Heatse.To se nadam da ce da iskoriste.

Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder
Tip: 2 (H/A) 1.53
Dallas Mavericks - Miami Heat
Tip: 2 (H/A) 1.44
Portland Trailblazers - Denver Nuggets
Tip: 2 (H/A) 1.54

malo jaci stake u prevodu 40 e ulog
By KladaraNBA
#238 MINNESOTA - OKLAHOMA 2
28,5 DURANT - VIŠE
16,5 K.MARTIN - MANJE

DALLAS - MIAMI 2
26,5 JAMES - VIŠE
20,5 MAYO - VIŠE

Jučer prošli parovi na forumu
By kokodril
celavi_stvor said

NBA Knight said

Evo da otvorim temu i za danas. Samo 3 utakmice su na rasporedu.

Bravo Knight za jučerašnji tekst vezano za "velike znalce, muljatore, prodavače magle, pretplatnike" itd... itd...
svaka čast... http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

gdje se može pročitati tekst
By euskal
#242 ajde da danas pokusamo s nekim parovima za sitan ulogWink

Portland
-vidim da im malo tko daje sanse s obzirom na izostanak Aldridge,ali mislim da tu ima dosta dobrih igraca koji mogu bez njega povuci,a to su puno puta dokazali(ne tako davno su igrali bez Matthewsa i Batuma) i ipak biljezili pobjede.Denver nije u gostima nista posebno 7-11,a dolazi na parket koji se smatra jedan od najludjih ako gledamo atmosferu.Portland doma ima 7-4,3 pobjede u nizu(4 od zadnjih 5) i sta je jako bitno 3 dana odmora.Nakon pobjede u zadnjoj utakmici imaju skor 4-0 sta bi reklo da biljeze b2b pobjede i 4 u zadnjih 5 medjusobnih.MIslim da se isplati uzet po 2,30 na sitniji ulog.
James over 26,5
-netko je vec napisao o njemu i ne treba puno mudrovat,ali cinjenica da u zadnjih 5 medjusobnih ima oko 30ppg.Posto ocekujem neizvjesnu utakmicu s obzirom da MIami ne briljira van svoje dvorane 4-4,samim time ce i on morat pruzit svoj maximum.Inace na strani igra oko 40 min,uz 26ppg(10-21),te dosta ceste izlaske na liniju slobodnih(4-6).Protiv ekipa sa West ima 5 odigranih utakmica(Mem 20,Hou 38,LAC 30,Den 27,Phx 21).
Durant over 27,5
-sta reci o njemu da,sinoc ubacio 28 koseva u 2.pol,a danas mu je musterija na drugoj strani kojoj je u 3 utakmice prosle godine prosjecno ubacivao 38,7 ppg uz skoro 60%.Utakmice su obilovale velikim brojem koseva i neizvjesnoscu,a samim time over nebi trebao izostat.
Lillard over 19,5
-mozda najsigurniji pick danas s obzirom da nema Aldridge i netko ce trebat nadomjestit njegovih 20 ak suteva,tako da ocekujem barem 5 suteva vise od prosjeka tj.20+ suteva,a kad pogledamo njegove ucinke u ovoj sezoni,a pogotovo za 3poena(skoro 3 po utakmici),uz skoro 19 ppg(7-16 suta i skoro 4 slobodna(82%).
Dallas+5,5
-pratio sam MIami i oni su na strani sasvim prosjecna ekipa koja redovito zna kiksat sjetimo se samo poraza od Wash,da ne spominjemo druge.Domacin solidno gura bez najvece zvijezde zahvaljujuci ponajvise Mayo i Kaman-u.Dallas ima 3 pobjede u nizu na domacem parketu,a sta je mislim veoma bitno igrao je 5 utakmica protiv ekipa sa East i dobio svih 5(Tor 109-104,Wash 107-101,NYK 114-111,Det 92-77,Phila 107-100).
By larsson777
#243 Kirilenko under 14.5. isao je par tekmi unazad over,vreme je da se malo smiri i koncentrise se na odbranu,posto ne sumnjam da ce mu glavni zadakt biti zaustavljanje Durantule,tako da ne verujem da ce imati veliki broj lopti u napadu,a i znamo da nije poznat po bog zna kakvom sutu.
By Baja
#244 Ja ne vidim nacina kako portland moze dobit danas iako su medu nezgodnijim domacinima u ligi klupa im je pa mozda i najgora u ligi po mom skromnom misljenju plus jos veceras bez najboljeg igraca ne znam sta bi se trebalo desit da iznenade stoga uzimam singl -3,5 na Denver dok ne naraste do veceras na 5,6 poena
By Pana
#245 Svakako da veceras Denver ima prednost, ali ne bih se ja tu zaletao previse. Dokazano je milion puta da u NBA nema pravila kada su u pitanju utakmice gde u jednom timu ne igraju 2-3 najbolja igraca. Sve je moguce.

Najbolje iz tog meca je po meni Portland 99,5 manje, jer ako nema ko da postize poene, onda bolje odigrati manje poena, nego zavisiti od nepredvidivog i u gostima neubedljivog Denvera.

Sledece je Lillard (19,5) vise. Aldridge i Matthews ne igraju, Batum je u ocajnoj formi, dakle sve ukazuje na 20+ poena ovog rukija. Igra jako dobro i dosta sutira, ima samopouzdanja i najvise je do sada pokazao od novajlija. Mislim da je ovo sigurno za veceras.

Dalje bih odigrao Pekovic (17,5) manje. Dobro igra covek, ali sa Ibakom i Perkinsom pod kosem nece se bas nadavati poena.Dosta je napredovao i igra skolski, lepa polaganja, pametni potezi, bez previse rizika i izivljavanja. Zbog svega toga mislim da nece previse siliti, nije takav tip igraca i mislim da je ovo prevelika granica za njega.

Ne bih se zaletao ni sa Majamijem. Nepredvidivi su ove sezone i igraju samo koliko im je potrebno, cesto i podcene protivnike, pa James i Wade moraju u poslednjoj cetvrtini da jure zaostatke. Od ostalih parova svidja mi se jos i Westbrook (21,5) vise i Iguodala (13,5) vise, ali to mi je manje sigurno...